UŽAS U HRVATSKOJ! Nestao fudbaler! Stigao kao POJAČANJE, pa mu se GUBI svaki trag!


IZVOR: Republika - 22.08.2023 | 17:24


Strašne vesti stižu iz komšiluka.

Foto: Tanjug/AP
UŽAS U HRVATSKOJ! Nestao fudbaler! Stigao kao POJAČANJE, pa mu se GUBI svaki trag!

Nemila situacija desila se po hrvatskog prvoligaša Goricu, koja je očajnički traga za svojim poslednjim pojačanjem Hamedom Abdulahom Talalom, koji je pre desetak dana potpisao ugovor s ovim članom elitnog ranga.

Talal je posle potpisivanja ugovora s Goricom otputovao u Budimpeštu 19. avgusta kako bi donio dokumentaciju za registraciju, ali mu se u mađarskoj prestonici izgubio svaki trag.

Prema poslednjim saznanjima, Talal je bio u kontaktu sa svojim menadžerom u ponedeljak ujutro, a rekao mu je kako se upravo pakuje za selidbu u Veliku Goricu i da će uspeti da stigne na poslepodnevni trening.

Foto: Facebook/HNK Gorica

 

To se ipak nije desilo, jer Hameda i dalje nema u hrvatskom gradu, a čelnici Gorice i porodica igrača mole sve koji imaju neku informaciju o nestalom fudbaleru da prijave policiji.

Talalov nestanak prijavljen je mađarskoj policiji, dok se još navodi kako igrač vozi beli Porše Tajkan švedskih registracija.

Ovaj fudbaler je u Goricu došao iz mađarskog Zalaegeršega, dok je tokom karijere nastupao za slovenački Tabor, MTE, norveški Kristianstad, danski Kviding, Olme...

BONUS VIDEO