BARAK BAHAR ZGROŽEN: Objavio UŽASAN VIDEO povodom RATA u Izraelu!


IZVOR: Republika - 09.10.2023 | 19:58


Trener Crvene zvezde duboko je potrešen situacijom.

Foto: FK Crvena zvezda
BARAK BAHAR ZGROŽEN: Objavio UŽASAN VIDEO povodom RATA u Izraelu!

Napad Hamasa na domovinu trenera Crvene zvezde i odgovori koji su eskalirali u veliki oružani sukob odrazili su se i na raspoloženje šefa struke crveno-belih.

Nije govorio pre, kao ni posle meča sa Radničkim u 11. kolu MozzartBet Superlige, a svakodnevno objavljuje slike i snimke posvećene žrtvama ovog sukoba.

Sada je šef stručnog štaba Zvezde objavio video u kom se vidi sav teror rata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barak Bachar (@barakbachar)

 

U video snimku se vidi kako teroristi pucaju na nedužne ljude na zabai, a takođe i plač deteta kojem su pre toga ubili sestru.

Spekulisalo se da će zbog svog vojnog statusa Bahar biti pozvan da služi svojoj zemlji, ali od toga neće biti ništa.

- Zvaničnih kontakata na temu eventualnog odlaska Bahara u vojsku nije bilo. Za sada ne postoje šanse da Izrael pozove trenera Crvene zvezde da se javi na dužnost, kao niti bilo kojeg drugog sportistu koji je u inostranstvu. To su sve čaršijske spekulacije, ali zvanično to niko ni ne spominje. Bahar živi i radi trenutno u Beogradi i tako će i ostati - rekao je za Republiku izvor upućen u relacije između trenera Zvezde, kluba i obaveza prema njegovoj domovini.

Jedino što je potpuno tačno je da sve što se dešava u Izraelu ostavlja traga na Baharu.

- Barak je potrešen svime što se dešava u njegovoj zemlji, što je i razumljivo. Tamo su mu porodica, rodbina, prijatelji. Baharu zbog toga nije prijatno, ali on maksimalno obavlja svoje dužnosti, kao i ostali Izraelci u Zvezdi. Svi su bili na utakmici protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu, on i njegov stručni štab na klupi a golman Omri Glazer među stativama. Sve dok mogu da se usredsrede na fudbal tako će i ostati - dodao je naš izvor.

Ono što je dobro u celoj situaciji je da predstoji pauza u klupskom kalendaru zbog reprezentativnih obaveza u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. i Nemačkoj. To vreme Bahar će iskoristiti da se sabere.

BONUS VIDEO