MILIONI SE SLIVAJU U KASU CRVENO-BELIH: Još jedan talentovani fudbaler na izlaznim vratima Zvezde!


IZVOR: Republika - 07.12.2023 | 14:51


Čini se da su ozbiljno zagrizli za supertalentovanog momka

Foto: Starsport
MILIONI SE SLIVAJU U KASU CRVENO-BELIH: Još jedan talentovani fudbaler na izlaznim vratima Zvezde!

Jeste da Crvena zvezda nije zabeležila očekivane rezultate od početka sezone, ali jedna od činjenica kojom može da se pohvali je velika minutaža za mlade igrače. 

Pisali smo već o potražnji za Jovanom Mijatovićem, a sada je na red došao još jedan "mladić" koji može potencijalno doneti milione crveno-belima.

U pitanju je Kosta Nedeljković. Prema pisanju Sportala, Austrijski Salcburg poslao je ponudu "tešku" čak osam miliona za Zvezdinog talentovanog uskoro osamnaestogodišnjaka.

Foto: Starsport

Nedeljković protiv Lajpciga

 

Želja Austrijanaca je da Nedeljković pojača redove učesnika Lige šampiona već u januaru 2024. godine, pošto će sredinom decembra talentovani bek postati punoletan.

Nema sumnje da je suma i više nego "nepristojna", te da će se stručni štab tima iz Ljutice Bogdana sigurno naći u dilemi, ali videćemo hoće li ponudu i prihvatiti.

Nedeljković je zapao za oko skautima Salcburga u mečevima protiv Lajpciga i Jang Bojsa u nejelitnijem evropskom fudbalskom takmičenju, dok je u domaćoj ligi beležio mnogo minuta na poziciji desnog beka i vremenom se gotovo ustalio u startnu postavu tima Baraka Bahara. 

Salcburgu nije strano da uzima igrače sa ovih prostora, a boje kluba koji je pod patronatom Red Bula već brane reprezentativci Srbije Strahinja Pavlović, Aleksa Terzić i Petar Ratkov.

BONUS VIDEO: