RADNIČKI DESETKOVAN NA PARTIZAN! Đorđević OTKRIO na koga sve ne računa!


IZVOR: Republika/D.O. - 10.12.2023 | 13:44


Nišlije u ponedeljak dočekuju Partizan na "Čairu".

Foto: FK Vojvodina
RADNIČKI DESETKOVAN NA PARTIZAN! Đorđević OTKRIO na koga sve ne računa!

Loš početak sezone za fudbalere Radničkog, učinio je da će Nišlije protiv lidera iz Humske morati da traže bodove spasa.

Klub s "Čaira" je najpre porazima upao u nezavidnu situaciju i nalazi se na pretposlednjem 15. mestu superligaške tabele, dok je u međuvremenu usledila i eliminacija iz Kupa Srbije.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića ubedljivo su poraženi na Marakani od branioca trofeja Crvene zvezde (0:5), čime su završili učešće u najmasovnijem srpskom takmičenju.

Foto: Starsport

Trener Radničkog Slavoljub Đorđević

Pred dolazak Duljajevog tima, Radnički će biti oslabljen i u meču protiv Partizana. Trener Nišlija i nekadašnji prvotimac Zvezde neće moći da računa na nekolicinu standardnih prvotimaca.

- Rosić je bio prehlađen četiri dana, zato nije ni branio protiv Zvezde. Ivelja i Frej imaju povrede palca koje su neugodne, Vlajkovića muči išijadikus. Haraju virusi, nadam se da ćemo ostati zdravi i na broju do ponedeljka - rekao je šef struke Radničkog, Slavoljub Đorđević.

Pretposlednja utakmica 18. kola Superlige Srbije između Radničkog i Partizana igra se u ponedeljak od 16 časova na "Čairu". Ovu rundu zaključuju Vojvodina i Napredak, koji se sastaju od 18 sati na "Karađorđu.

BONUS VIDEO