SRPSKI GOLMAN BRILJIRA MEĐU STATIVAMA ČELSIJA! Još jedna utakmica BEZ primljenog gola! Fulam NEMOĆAN!


IZVOR: Republika/ L. M. - 13.01.2024 | 16:58


Teško da će se Robert Sančez vraćati na gol posle povrede!

Foto: Tanjug/AP
SRPSKI GOLMAN BRILJIRA MEĐU STATIVAMA ČELSIJA! Još jedna utakmica BEZ primljenog gola! Fulam NEMOĆAN!

Fudbaleri Čelsija slavili su na domaćem terenu protiv Fulama rezultatom 1:0, a srpski golman Đorđe Petrović pružio je još jednu izvanrednu partiju. 

Bivši fudbaler Čukaričkog se ustalio među stativama dvostrukog osvajača Lige šampiona i deluje da će teško dopustiti da mu to mesto preotme Robert Sančez, nakon što se vrati sa pauze usled povrede. 

Utakmica u pitanju je bila sve, samo ne ravnopravna. Šanse "plavaca" su se nizale i gol se osećao u vazduhu. 

Pogodak je došao u dubokoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je odbegli sin Mančester sitija, Kol Palmer, matirao nemoćnog Bernda Lenoa. 

Ulazak u drugi deo igre nije doneo značajniju promenu. Čelsi je nastavljao da napada, a Marko Silva nije imao rešenje za rastrčanog Sterlinga i kreativnog Galahera. 

Najbolja šansa za "kolibare" je došla u 72. minutu kada je na pas Andreasa Pereire odlično reagovao Raul Himenez iz kaznenog prostora, ali je mladi srpski čuvar mreže pomno pratio igru i skočnih bacanjem u desnu stranu odbranio oštru loptu po zemlji. 

Do kraja nije bilo mnogo šanse za Fulam tak oda je Čelsi priveo utakmicu kraju mirno i staloženo. Izabranici Maurisija Poketina trenutno zauzimaju  osmu poziciju sa 8 bodova manje od mesta koje vodi u Evropu. Njihov današnji protivnik je na 13. poziciji sa 21. poenom, te deluje da neće biti previše muke u borbi za opstanak. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO