OVO NE RADI NAJVEĆI! Leo Mesi PONIŽAVAO POVREĐENOG protivnika na SRED meča! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ L. M. - 22.02.2024 | 11:21


Deluje da je znao šta radi.

Foto: Tanjug/AP
OVO NE RADI NAJVEĆI! Leo Mesi PONIŽAVAO POVREĐENOG protivnika na SRED meča! (VIDEO)

Lionel Mesi, osmostruki osvajač Zlatne lopte, predvodio je svoj tim, Inter iz Majamija u pobedi na Real Solt Lejkom rezultatom 2:0. Golove su postigli Robert Tejlor i Diego Gomez, ali nisu pogotci ono što ostaje upamćeno sa ovog susreta, već retko neslavan potez najvećeg argentinskog fudbalera. 

Motao se Mesi u svom maniru oko kaznenog prostora Solt Lejka, čak je uspeo da se driblinzima dovuče do pemala, ali je u jednom od svojih magija podigao loptu i prebacio je preko protivničkog igrača koji je u tom trenutku ležao povređen na zemlji u agoniji. 

 

 

Na kraju je odbrana Reala uspela da izblokira udarac, ali društvene mreže nisu ostale ravnodušne na bezosećajan potez legende Barselone i nekadašnjeg igrača PSŽ. 

Mnogi fanovi su i pored velikog umeća, istakli nepoštovanje koje je Leo pokazao ovim potezom, a svakako da fer-plej nije nešto zbog čega smo imali prilike da osudimo Maradoninog omalenog naslednika. 

Njegova ekipa sledeći meč igra protiv Los Anđeles Galaksija, a ljubitelji fudbala u Americi su i dalje uzbuđeni zato što će biti u prilici da gledaju "mađioničara" na delu, i pored jedno u najmanju ruku nekorektnog poteza. Od kada se pridružio Interu, uspeo je da doprinese sa 11 golova i pet asistencija na 14 nastupa, a ovo će mu biti tek prva cela sezona provedena u roze dresu!

BONUS VIDEO