SKANDAL PRED DERBI: Brutalna tuča navijača u Beogradu, čula se i pucnjava!


IZVOR: Republika/S. J. - 20.04.2024 | 13:33


Atmosfera postaje sve vrelija!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen
SKANDAL PRED DERBI: Brutalna tuča navijača u Beogradu, čula se i pucnjava!

Pred početak 173. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana došlo je do sukoba navijača kod Vukovog spomenika. Prema informacijama, pristalice oba kluba su bile uključene u ovaj incident, a na snimku koji je objavio instagram profil "Moj Beograd" može se videti kako lete kamenice. Policija je brzo reagovala i uhapsila veliki broj huligana koji su učestvovali u ovoj tuči.

Nakon što je došlo do tuče navijača, policija je ekspresno intervenisala i uhapsila veliki broj učesnika ovog nemilog događaja. Ovakva brza reakcija policije pokazuje odlučnost u suzbijanju nasilja među navijačima i održavanju reda i mira tokom sportskih događaja.

Ovaj incident samo potvrđuje stav nadležnih organa da nulta tolerancija na nasilje mora biti primenjena prilikom sportskih događaja. Bezbednost svih građana, pa i navijača, mora biti na prvom mestu, te je neophodno odlučno delovati protiv svakog oblika nasilja i narušavanja javnog reda.

Podsetimo, utakmica se igra danas od 18 časova na stadionu Rajko Mitić, a ovaj događaj će sigurno pojačati mere bezbednosti na tribinama. Ove tenzije samo podregavju negativnu atmosferu pred ovaj susret, pa ćemo tribinama sigurno videti spektakl sa obe strane.