BORIMO SE TOKOM CELE SEZONE DA NEŠTO POSTIGNEMO, A ONDA IGRAMO PRED PRAZNIM TRIBINAMA! Natho nastavio gde je Duljaj stao


IZVOR: Republika/ O.J. - 13.05.2024 | 18:34


"Želimo da su i navijači, klub i svi uz nas"

Foto: Starsport
BORIMO SE TOKOM CELE SEZONE DA NEŠTO POSTIGNEMO, A ONDA IGRAMO PRED PRAZNIM TRIBINAMA! Natho nastavio gde je Duljaj stao

Fudbaleri Partizana konačno su prekinuli crni niz od šest utakmica bez trijumfa pobedom protiv Mladosti iz Lučana (3:0). Za crno-bele su pogađali Samed Baždar, Mateus Saldanja i kapiten Bibars Natho koji je upravo govorio za klupski sajt posle meča.

- Kada ne pobedite šest utakmica, onda je to uvek problem. Promenili smo u međuvremenu trenera, samim tim i mnoge stvari u igri i normalno je da je potrebno vreme da se i mi prilagodimo. Ipak, ne mislim da je današnja utakmica bila loša. Prvo poluvreme je u celosti bilo na njihovoj polovini. Nisu mogli da pređu 30 metara, dok je drugo poluvreme bilo otvorenije, gde su i oni napravili tri, četiri šanse. Kada sve saberete, u poslednje dve utakmice smo kreirali mnogo šansi, ali je rezultat bio 3:3, tako da preferiram da kao danas, ne stvaramo puno šansi ali da pobedimo rezultatom 3:0 – istakao je Izraelac.

Pohvalio je tim i zbog toga što nije primljen gol.

Foto: Starsport

Partizan - Mladost

Svaka pobeda stvara samopouzdanje, posebno kada se kao danas ne primi gol, što je veoma važno! Na prošlim utakmicama smo primili mnogo golova. Radimo na tome na treninzima, radimo na mnogim novim stvarima i uz to se trudimo da ispravimo one stvari koje nisu u prošlosti bile dobre za nas. Nadam se da će da bude dobro, nastavio je Natho.

Tamo gde je stao Igor Duljaj, nastavio je Bibars Natho pozivajući navijače na stadion.

Tokom čitave sezone se borimo da nešto postignemo i onda je veoma teško da se dođe na stadion i igra pred praznim tribinama. Želimo da su i navijači i klub i svi uz nas, jer ovaj momenat nije lak za nas kao igrače, ali se trudimo i trudićemo se da damo sve najbolje. Nadamo se da će to da bude dovoljno na kraju - rekao je Natho i potom završio:

Svaka utakmica je sada za nas kao finale u kome moramo da pobedimo. Nikad nije lako protiv Čukaričkog, težak teren, dobar tim. Ipak, moramo da gledamo sebe, verujemo u sebe i odradimo posao koji treba!

BONUS VIDEO: