SPREMA SE SPEKTAKL NA PROSLAVI ZVEZDINE TITULE! Važno obaveštenje s Marakane: Ovo će obradovati Delije!


IZVOR: Republika - 17.05.2024 | 14:20


Prijatno iznenađenje za navijače!

Foto: Starsport
SPREMA SE SPEKTAKL NA PROSLAVI ZVEZDINE TITULE! Važno obaveštenje s Marakane: Ovo će obradovati Delije!

Fudbaleri Crvene zvezde su sedmu godinu zaredom osvojili titulu nacionalnog prvenstva. Ukupno, velikan iz Ljutice Bogdana slavi 35. šampionski naslov u istoriji kluba.

Priliku da pozdrave šampione svi zvezdaši će imati 25. maja od 19 časova, kada će odlukom kluba kapije stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za sve Zvezdine navijače.

- Crveno-beli su i tokom sezone 2023/24 imali sjajnu podršku 12. igrača. Zvezdaši su u stopu pratili prvotimce našeg kluba, koji su ih radovali prikazanim igrama i usrećili ih osvajanjem 35. šampionske titule u istoriji kluba. Crvena zvezda je nastavila dominaciju, a pune tribine protiv Čukaričkog u poslednjem kolu nacionalnog prvenstva bi na pravi način zaokružile još jednu uspešnu sezonu. Na pobedničkom postolju će svi zaljubljenici u crveno-bele boje moći da vide i šefa stručnog štaba - Vladana Milojevića, koji se u decembru 2023. godine vratio na Marakanu i nastavio da niže uspehe u voljenom klubu. Zvezdaši, vidimo se na Marakani - poručuju s Marakane.

Inače, crveno-beli 25. maja igraju protiv Čukaričkog u poslednjem kolu plej-ofa u Superligi Srbije, u kojoj su u tekućoj sezoni osvojili ukupno 93 boda. 

Podsećanja radi, nakon proslave, Delije će u korteu prošetati tradicionalno do Kalemegdana, gde će se slavlje i žurka povodom osvajanja titule nastaviti. 

BONUS VIDEO