VENČAO SE PIKSIJEV "ORAO"! Stao na LUDI kamen istog dana kao i njegov SAIGRAČ iz REPREZENTACIJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 28.05.2024 | 18:00


Ceremonija je obavljena u njegovom rodnom gradu.

Foto: Republika.rs
VENČAO SE PIKSIJEV "ORAO"! Stao na LUDI kamen istog dana kao i njegov SAIGRAČ iz REPREZENTACIJE! (VIDEO)

Srpski reprezentativac Andrija Živković doživeo je izuzetno značajan dan 28. maja 2024. godine.

Pored toga što je njegovo ime našlo na spisku selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija među putnicima za Evropsko prvenstvo, istog dana je stupio u brak sa Elizabet Ikonomu, u svom rodnom gradu Nišu.

Venčanje je održano u Nišu, rodnom gradu Andrije Živkovića, jer predstavlja njegov rodni kraj. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a Andrija i Elizabeta su podelili fotografije sa venčanja, čime su obradovali svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama.

Dodatno oduševljenje ovom posebnom danu donosi i vest da će Andrija i Elizabeta uskoro postati roditelji, s obzirom da je mlada u drugom stanju i očekuje se da se porodi u novembru. Ova vest je sigurno obradovala i njihove najbliže, ali i javnost koja prati živote poznatih ličnosti.

 

 

Pored Andrije Živkovića, i Nemanja Gudelj, još jedan fudbaler iz srpske reprezentacije, stupio je u brak istog dana. Nemanja se venčao sa Anastasijom Ražnatović, što je dodatno učinilo ovaj dan berićetnim za srpske reprezentativce kada su značajni datumi u pitanju.

Inače, svadba veziste PAOK-a iz Soluna i njegove izabranice Elizabeta Ikonomu je zakazana 31. maja.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.

Pogledajte još slika prelepe Andrijine supruge, Elizabete Ikonomu: POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO