SKANDALOZNO: Zvezdi Serije A preti zatvor od čak 16 godina!


IZVOR: Republika/S. J. - 29.05.2024 | 11:47


Fudbaler Đenove ukaljao ugled.

Foto: www.profimedia.rs
SKANDALOZNO: Zvezdi Serije A preti zatvor od čak 16 godina!

Islanđanski fudbaler Albert Gudmundson, član italijanskog tima Đenova, suočava se sa ozbiljnim optužbama za seksualni napad. Naime, u avgustu je jedna devojka iz Rejkjavika prijavila Gudmundsona, tvrdeći da ju je napastvovao u noćnom klubu.

Gudmundson je odlučno negirao optužbe, ističući svoju nevinost. Međutim, pravni zastupnik oštećene strane tvrdi da bi fudbaler mogao biti osuđen na zatvorsku kaznu od čak 16 godina. On je istakao da prema zakonu, svako ko ima polni odnos s osobom bez njenog pristanka, podleže kazni od najmanje jedne godine do najviše 16 godina.

Foto: www.profimedia.rs

 

Prema informacijama tamošnjih medija, suđenje fudbaleru Gudmundsonu zakazano je za jesen. Ova situacija bi mogla da ima ozbiljne posledice po njegovu karijeru, jer bi mogla da odbije klubove koji su bili zainteresovani za njegove usluge nakon uspešne sezone u Seriji A.

U povratničkoj sezoni Đenove u Seriji A, Gudmundson je bio ključni igrač, predvodeći tim sa 14 postignutih golova, što je doprinelo plasmanu kluba u sredinu tabele. Ovaj uspeh naglašava ozbiljnost optužbi koje su sada nanele ozbiljan udarac njegovoj karijeri.

BONUS VIDEO