MILAN ODREDIO JOVIĆEVU SUDBINU! Evo gde Luka nastavlja karijeru!


IZVOR: Republika/ O.J. - 30.05.2024 | 14:07


Možda i neočekivano.

Foto: www.profimedia.rs
MILAN ODREDIO JOVIĆEVU SUDBINU! Evo gde Luka nastavlja karijeru!

Produženje saradnje sa Milanom za Luke Jovića

Srpski reprezentativac Luka Jović može biti zadovoljan nakon što je list "Gazeta delo sport" objavio vest o produženju saradnje sa Milanom. Prošle sezone, centarfor je odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima za "rosonere" i postigao je devet golova, što je očigledno zadovoljilo kriterijume čelnika kluba. Aktivirana je klauzula u ugovoru, produžavajući saradnju sa Srbinom na još godinu dana.

Novi trener za Jovića u Milanu

Pored produženja ugovora, važna vest za Jovića je i imenovanje novog trenera u Milanu, Portugalca čije ime još uvek nije objavljeno. Ovo će svakako uticati na dalji razvoj karijere mladog napadača.

Konkurencija u napadu

Odlazak Olivijea Žirua sa "San Sira" može biti razlog za produženje saradnje sa Jovićem, ali postoji mogućnost da će srpski napadač dobiti konkurenciju u napadu. Naime, postoji interesovanje Milana da dovede Džošuu Zirkzea iz Bolonje, što bi moglo dodatno da zakomplikuje situaciju u napadu tima.

Uticaj na reprezentaciju Srbije

Ostatak sezone u Milanu će biti od velikog značaja za Jovića, posebno zbog njegovih ambicija da nastupa za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Produženje saradnje sa Milanom pruža mu stabilnost i priliku da kontinuirano igra na visokom nivou, što bi moglo da mu pomogne u pripremama za kontinentalnu smotru.

 

BONUS VIDEO: