TOOOO, SRBINE! Brutalna TETOVAŽA Nemanje GUDELJA! SRPSKI ORAO i ČETIRI OCILA sevnuli na butini! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.06.2024 | 13:41


Fudbaler Sevilje i reprezentacije Srbije pokazao koliki je patriota.

Foto: star sport
TOOOO, SRBINE! Brutalna TETOVAŽA Nemanje GUDELJA! SRPSKI ORAO i ČETIRI OCILA sevnuli na butini! (FOTO)

Nemanja Gudelj, reprezentativac Srbije u fudbalu, neko je ko obožava tetovaže.

Retko koji deo tela veznog fudbalera Sevilje nije ukrašen nekom šarom, a motivi su mu uglavnom religijski, porodični, ali i patriotski.

Naime, na butini desne noge, Gudelj ima istetoviran grb Srbije, belog orla sa četiri ocila u sredini. To je dovoljan pokazatelj koliko iskusni igrač voli svoju otadžbinu. Osim toga, odmah pored patriotskog motiva, nalazi se potrert njegovog oca i majke i još mnoštvo sitnijih detalja.

Foto: Starsport

 

Nemanja Gudelj ozbiljno se povredio u smiraj sezone u španskom klubu. Bilo je pitanje da li će se opraviti i staviti na raspolaganje selektoru Stojkoviću, međutim, snagom volje i dobrim tretmanima lekara on je uspeo da prevaziđe neprijatnost.

- Nemanja Gudelj kao da nije bio poveđen. Deluje odlično, samo neka nastavi kao i do sada, zadovoljan sam kako momci rade, u ovim treninzima pokazali su maksimalnu posvećenost i želju - rekao je nedavno Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Zanimljivo, Nemanja Gudelj je nedavno stao na ludi kamen, pošto je sudbonosno da izgovorio popularnoj pevačici i ćerki Svetlane Cece Ražnatović - Anastasiji. Navodno je nedugo nakon ceremonije i slavlja odjavio goste i priključio se nacionalnom timu. Svaka čast!

BONUS VIDEO