EKSKLUZIVNI SNIMCI! Treslo se Smederevo! Aleksandar Mitrović OŽENIO brata! Piksijev "orao" KITIO trubače, pa OPLEO kolce! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 02.06.2024 | 18:22


Brat srpskog rekoredera stao na ludi kamen

Foto: Republika.rs
EKSKLUZIVNI SNIMCI! Treslo se Smederevo! Aleksandar Mitrović OŽENIO brata! Piksijev "orao" KITIO trubače, pa OPLEO kolce! (VIDEO)

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović odavno uživa u skladnom braku sa lepom Kristinom, a danas je na ludi kamen stao i njegov rođeni brat Milan Mitrović.

Spektakularno veselje održano je u njegovom rodnom gradu Smederevu, gde je sve prštalo od muzike i trubača, koji su se potrudili da atmosfera dostigne vrhunac.

Nije želeo Aleksandar Veliki da propusti ovaj najvažniji događaj u životu brata Milana, te je pravo iz Saudijske Arabije, gde je obezbedio titulu sa Al Hilalom, požurio u Đurđev grad da bi se veselio s ostalim zvanicama.

Republika je došla u posed ekskluzivnih video-snimaka, na kojima možete da vidite kako je teklo veselje u Smederevu:

Mitrogol se od prvog sekunda bacio u sevdah i nemilice kitio trubače, ne štedeći ni evro zarađen na arapskom tlu, da bi se kasnije uhvatio u kolce, zaigravši kao na terenu - bez greške.

Iako nije skidao osmeh, primetno je bilo da se zbog ogromne vrućine koja vlada u celoj Srbiji Aleksandar često preznojavao dok je igrao, međutim, nasmejan, kao i na svom venčanju, nije krio sreću zbog svog brata.

Foto: Republika.rs

Aleksandar Mitrović na svadbi svog brata

Podsetimo, Aleksandar i Kristina Mitrović u braku imaju sina Luku i ćerke Anastasiju i Nađu.

Srpski napadač je prethodnih godina često izjavljivao da mu je porodica na prvom mestu:

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram - pričao je Mitrogol svojevremeno za srpske medije.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izbora, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO