POJAČANJE NA MARAKANI! Zvezda NAŠLA zamenu za Dragovića!


IZVOR: Republika/D.O. - 03.06.2024 | 14:15


Ostalo je da se samo ozvaniči ugovor.

Foto: Starsport
POJAČANJE NA MARAKANI! Zvezda NAŠLA zamenu za Dragovića!

Fudbaler TSC Nemanja Stojić postaće novi igrač Crvene zvezde ovog leta. Posle prvobitno neuspešnih pregovora oko obeštećenja deluje da je na relaciji Bačka Topola - Ljutice Bogdana došlo do dogovora, tako da je inicijalna ponuda od 500.000 evra podignuta na milion evropskih novčanica, koje će šampion Srbie platiti u nekoliko rata. 

Istovremeno, srpski reprezentativac se dogovorio o ličnim uslovima sa Zvezdom. Prema pisanjima medija, u pitanju je četvorogodišnji ugovor, a novopromovisani član našeg nacionalnog tima će se priključiti redovima novog-starog šampiona Superlige posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Foto: Starsport

Nemanja Stojić

Podsećamo, pre mladog štopera, u Ljutice Bogdana su ozvaničili još jedno pojačanje, a u pitanju je takođe igrač koji je nastupao za TSC. Govorimo o Luki Iliću, nekome ko je ponikao na stadionu "Rajko Mitić" da bi potom pokušao da nađe sreću u Evropi. Pored njih dvojice, očekuje se i dolazak korejskog beka Seula. 

Takođe, Stojić će biti prirodna zamena za Aleksandra Dragovića, bivšeg kapitena crveno-belih, koji se vratio u Austriju. Pored pozicije, o tome svedoči i činjenica da će srpski fudbaler zadužiti broj 15 - dres austrijskog reprezentativca. 

 Stojić je ove sezone na četiri fronta sakupio 37 nastupa, od čega je 30 utakmica odigrao u Superligi i sa pozicije štopera došao do četiri gola i dva asistencije. U Ligi Evrope je odigrao svaki meč grupne faze, uz asistenciju u remiju s Olimpijakosom.

BONUS VIDEO