DE BRUJNE NAPUŠTA SITI?: Belgijancu supruga odredila gde će nastaviti karijeru!


IZVOR: Republika/S. J. - 04.06.2024 | 15:10


Kraj jedne ere u Sitiju.

Foto: printscreen twitter
DE BRUJNE NAPUŠTA SITI?: Belgijancu supruga odredila gde će nastaviti karijeru!

Kevin de Brujne, belgijski fudbaler, obeležio je punu deceniju boravka u Mančester sitiju. Od dolaska na stadion Etihad u transferu vrednom 76.000.000 evra, De Brujne je osvojio impresivnih 18 trofeja, uključujući dva naslova najboljeg igrača u Premijer ligi. S bogatim iskustvom provedenim u dresu Mančester sitija i Čelsija, De Brujne sada razmatra mogućnost novog izazova, a spekuliše se da bi Saudijska Arabija mogla biti njegova sledeća destinacija.

- Za Mišel je egzotična avantura u redu. To su takođe razgovori koje vodimo kao porodica - rekao je kapiten Belgije i dodao:

- Imam još godinu dana ugovora, pa moram da razmišljam šta bi sve moglo da se desi. Moj najstariji sin sada ima osam godina i ne zna ni za šta, osim Engleske. Pita me dokle ću da igram za Siti… Kada dođe trenutak, moraćemo da se nosimo s tim na određeni način - naveo je De Brujne.

Ističe da u poznim fudbalskim godinama mora biti otvoren za sve mogućnosti.

- U mojim godinama moraš da budeš otvoren za sve. Govorimo o neverovatnim količinama novca na mestu gde potencijalno može biti kraj moje karijere. Ponekad morate o tome da razmišljate - jasan je sjajni veznjak.

Kalkulisao je De Brujne o zaradi.

- Ako tamo igram dve godine, moći ću da zaradim neverovatnu sumu. Pre toga sam morao da igram fudbal 15 godina i možda za sve to vreme neću dostići taj iznos - zaključio je Kevin de Brujne.

BONUS VIDEO