PAVLOVIĆ NASTAVIO GOLGETERSKI NIZ! "Teško je sada pričati o TOME"!


IZVOR: Republika/D.O. - 04.06.2024 | 23:34


Defanzivac Srbije među svetlijim tačkama u Piksijevom timu.

Foto: www.profimedia.rs
PAVLOVIĆ NASTAVIO GOLGETERSKI NIZ! "Teško je sada pričati o TOME"!

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je poraz od Austrije rezultatom 1:2, u prijateljskoj utakmici odigranoj u Beču.

Domaća ekipa postigla je dva brza gola, dok je jedini strelac za Srbiju bio Strahinja Pavlović. Bio je to njegov četvrti pogodak u nacionalnom timu, a nakon meča, štoper Salcburga je izneo svoje utiske o porazu Piksijevog tima i pripremama za Evropsko prvenstvo.

Foto: www.profimedia.rs

Strahinja Pavlović u prodoru

- Pre svega, mislim da smo jako dobro izgledali u drugom poluvremenu. Odlučilo je tih prvih 10 minuta. Znali smo da im je presing najjače oružje i postigli dva gola iz dve šanse. Teško je sada pričati o tome, ali to je ono na čemu moramo da radimo. Lopta se odbije do njih, izvuku nam dva pasa, uđu u šansu. Mislim da smo u tim situacijamaa morali mnogo brže da skupimo prostor i neuttrališemo te situacije - rekao je Pavlović.

Srpski defanzivac uveren je u kvalitet tima i odlučnost da se pokaže najbolje moguće izdanje na prvenstvu su glavni fokusi ekipe u narednom periodu.

- Jako je teško presingovati 90 minuta. Znali smo da će da padnu. Ali, za takvu situaciju smo morali da održimo nulu i bilo bi sve drugačije. Bićemo spremni. Imamo dve utakmice koje su izuzetne dobre. Austrija igra dobar fudbal. Okrećemo se Švedskoj. Biće drugačija utakmica, ali želimo da pobedimo i spremni da dočekamo Englesku - dodao je Pavlović.

"Orlovi" narednu proveru imaju protiv Švedske, a u tom meču će se legendarni Zlatan Ibrahimović zvanično oprostiti od aktivnog igranja fudbala.

BONUS VIDEO