VELIKE PROMENE U HUMSKOJ! Novo lice stiže u UPRAVU Partizana! Sa Babovićem će RADITI i trofejni STRUČNJAK!


IZVOR: Republika/D.O. - 07.06.2024 | 17:14


Crno-beli će pretrpeti korenite promene.

Foto: Starsport
VELIKE PROMENE U HUMSKOJ! Novo lice stiže u UPRAVU Partizana! Sa Babovićem će RADITI i trofejni STRUČNJAK!

Navijači Partizana su uzbudjeni povodom najava o dolasku novih članova u upravu kluba. Prema nezvaničnim informacijama, poznati biznismen Milija Babović bi trebalo da postane deo Upravnog odbora srpskog vicešampiona, a danas je stigla vest o još jednom pojačanju u upravi crno-belih.

Kako prenose "crno-bele novosti'' Ljubiša Tumbaković vratio se u Partizan i uskoro će postati deo Upravnog odbora kluba. Iskusni stručnjak, koji ima 71 godinu, poseduje bogato iskustvo u klubu, obavljajući funkcije trenera, sportskog direktora, kao i potpredsednika.

Foto: Starsport

Ljubiša Tumbaković

Njegov najveći uspeh kao trener bio je tokom devedesetih godina prošlog veka, kada je osvojio ukupno šest titula prvaka SR Jugoslavije i tri trofeja Kupa Jugoslavije.

Ovo je za navijače Partizana velika vest, jer Tumbaković ima izuzetno pozitivan uticaj na istoriju kluba. Njegov povratak u upravu kluba mogao bi da donese stabilnost i novu energiju u tim teškim vremenima za crno-bele.

Očekuje se da će ove promene uneti novu dinamiku u vođenje kluba i da će Partizan krenuti putem osvajanja novih trofeja. Navijači su puni nade i optimizma, te se nadaju da će upravo Tumbakovićev povratak biti ključni korak ka novim uspesima kluba.

Povratak Ljubiše Tumbakovića u Partizan kao člana Upravnog odbora predstavlja veliku vest za sve ljubitelje ovog kluba. Njegovo iskustvo i poznavanje klupskih prilika mogli bi da budu od presudnog značaja za budući razvoj i uspeh crno-belih.

BONUS VIDEO