OVIM GESTOM VEĆ JE ODUŠEVIO DELIJE! Zvezdino POJAČANJE napustilo obaveze zbog POTPISA na Marakani!


IZVOR: Republika/D.O. - 10.06.2024 | 12:17


Stiže kao veliko osveženje za tim Vladana Milojevića

Foto: Republika.rs
OVIM GESTOM VEĆ JE ODUŠEVIO DELIJE! Zvezdino POJAČANJE napustilo obaveze zbog POTPISA na Marakani!

Vezista Eusiodalsio Gomeš, poznatiji kao Dalsio, napustio je reprezentaciju Gvineje Bisao kako bi finalizovao transfer u Crvenu zvezdu. Ovaj 28-godišnji fudbaler, koji je nekada igrao za Arsenal, Fulam i Vest Hem, stiže na Marakanu iz APOEL-a kao slobodan igrač.

Dalsio nije preduzeo korake bez dozvole selektora Luisa Boe Mortea. Kada je saznao da je na spisku za kvalifikacione mečeve sa Etiopijom i Egiptom, uredno se pojavio na okupljanju reprezentacije, ali je nakon razgovora sa stručnim štabom dobio dozvolu da napusti nacionalni tim.

Foto: www.profimedia.rs

Dalsio u dresu APOEL-a

Sjajni vezista je ponikao u Belenensešu, a kasnije je igrao za renomirane klubove poput Benfike, Rendžersa, Panetolikosa i Jonikosa pre nego što je stigao u APOEL. Njegove kvalitete dobro poznaje trener Crvene zvezde Vladan Milojević, koji je imao priliku da ga vodi tokom sezone 2022/23 u kiparskom velikanu.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, posebno ceni kvalitete Dalsija, što je bio jedan od ključnih faktora u njegovom angažmanu. Novi vezista će biti važno pojačanje za tim iz Beograda, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njegovu premijeru u crveno-belom dresu.

Odlazak Dalsija iz nacionalnog tima Gvineje Bisao, zbog finalizacije transfera u Crvenu zvezdu, predstavlja zanimljiv preokret u njegovoj karijeri, a njegovo iskustvo iz prethodnih klubova može biti od ključnog značaja za uspeh crveno-belih u narednim takmičenjima.

BONUS VIDEO