OGROMNE MERE OBEZBEĐENJA ZBOG ALBANSKIH PROVOKATORA! ŠEST timova SPECIJALACA čuva hotel sa "orlovima"!


IZVOR: Republika - 12.06.2024 | 08:56


Ovo naglašava nemačku posvećenost održavanju mirnog takmičenja bez ikakvih incidenata.

Foto: Republika
OGROMNE MERE OBEZBEĐENJA ZBOG ALBANSKIH PROVOKATORA! ŠEST timova SPECIJALACA čuva hotel sa "orlovima"!

Dolazak fudbalske reprezentacije Srbije u Augzburg protekao je uz velike mere obezbeđenja, što jasno pokazuje ozbiljnost nemačkih vlasti u garantovanju sigurnosti tokom EVRO 2024. Nemački specijalci su patrolirali ulicama satima pre dolaska ekspedicije, a čak šest policijskih timova je bilo prisutno prilikom dolaska autobusa. Ovo naglašava nemačku posvećenost održavanju mirnog takmičenja bez ikakvih incidenata.

Smeštaj reprezentacije Srbije u centru grada neće narušiti mir ovog autentičnog nemačkog grada. Nakon 20 časova, ulice su gotovo puste, a većina objekata zatvorena je u tom periodu. Ova karakteristika grada doprineće mirnom okruženju za "orlove" tokom njihovog boravka.

Iako su se albanski navijači juče pojavili pored hotela Srbije puštajući glasnu muziku i provocirajući pokazivanjem "dvoglavog orla", lokalna policija je brzo reagovala. Nakon što su ponovili svoje provokacije u "tri kruga", verovatno su dobili dobronamernu sugestiju da prekinu sa takvim ponašanjem, što je rezultiralo njihovim povlačenjem sa te lokacije.

Podsetimo, Srbija u nedelju igra svoj prvi meč na kontinentalnom šampionatu, na koji se plasirala posle duge 24 godine odustva. "Orlovi" će, naime, na startu odmeriti snage sa jednim od favorita za titulu - selekcijom Engleske, a osim njih u grupi C igraće još i sa selekcijama Danske i Slovenije.

BONUS VIDEO