ZVEZDA SKOVALA PLAN: Evo kada šampion Srbije kreće sa pripremama za narednu sezonu!


IZVOR: Republika - 13.06.2024 | 18:46


Crveno-beli ponovo na Zlatiboru.

Foto: Starsport
ZVEZDA SKOVALA PLAN: Evo kada šampion Srbije kreće sa pripremama za narednu sezonu!

Fudbaleri Crvene zvezde će se okupiti 17. juna kako bi započeli pripreme za predstojeću sezonu. Okupljanje će se održati u Beogradu, a ekipa će 19. juna otputovati na Zlatibor gde će obaviti prvi deo priprema.

Prvi deo priprema Crvene zvezde obuhvatiće boravak na Zlatiboru, gde će ekipa imati priliku da se posveti treninzima i pripremi za predstojeće izazove. Nakon toga, planiran je odlazak u Rusiju, tačnije u Sankt Peterburg, gde će ekipa boraviti do 13. jula. Nakon povratka iz Rusije, treninzi će biti nastavljeni na pomoćnim terenima stadiona "Rajko Mitić".

Tokom priprema, ekipa će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica kako bi se uigrala i pripremila za nadolazeću sezonu. Trenutno je poznato da će crveno-beli odigrati mečeve sa Zenitom i argentinskom ekipom Tigre, a tačan raspored će biti objavljen naknadno. Kontrolna utakmica sa Mladosti iz Lučana zakazana je za 28. jun.

Ovi pripremni mečevi pružiće priliku treneru i igračima da testiraju svoje sposobnosti i taktiku protiv različitih protivnika, što će biti od velikog značaja za formiranje tima za narednu sezonu.

BONUS VIDEO