DELIJE SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALE! Poznato da li će Nemanja Radonjić DOĆI u Zvezdu!


IZVOR: Republika/D.O. - 14.06.2024 | 23:31


Krilni fudbaler na prekretnici posle odlaska iz Torina.

Foto: Starsport
DELIJE SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALE! Poznato da li će Nemanja Radonjić DOĆI u Zvezdu!

Osvajač "duple krune" Crvena zvezda veoma je aktivna u prelaznom roku. Čelnici kluba s Marakane sklapaju igrački kadar za predstojeću takmičarsku sezonu. Titula ovog puta nije garantovala grupnu fazu Lige šampiona, ali da bi crveno-bele došli do najelitnijeg evropskog ranga, potrebno je da trijumfuju u plej-ofu.

Prethodni odlasci iz tabora srpskog prvaka, definitivno su označili i dolazak adekvatnih zamena.

Prema saznanjima Meridian sporta, Nemanja Radonjić će uskoro postati novi-stari fudbaler Crvene zvezde. Preciznije, pregovori dve strane su u završnoj fazi i očekuje se da nekadašnji fudbaler Rome, Olimpika iz Marselja, Herte i Majorke, u kojoj je bio na pozajmici, u narednim danima ponovo zaduži crveno-belu opremu.

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić kao član Crvene zvezde

Podsetimo, otkako se prethodna sezona završila, kao i prethodnih godina, neretko se spekulisalo o Radonjićevom povratku, ali posao nikada nije bio bliži realizaciji.

Sada je situacija takva da ukoliko se ništa ne promeni, Crvena zvezda će ozvaničiti verovatno i najveće pojačanje letnjeg prelaznog roka.

Detalji transfera još uvek nisu poznati, ali sve ide ka tome da će srpski šampion otkupiti Radonjićev ugovor od Torina.

Reprezentativac Srbije je najbolje partije u karijeri pružao upravo na stadionu “Rajko Mitić“, odakle je 2018. godine za 12 miliona evra prešao u redove Olimpika iz Marselja.

Tokom bogate karijere, nesuđeni učesnik Evropskog prvenstva u Nemačkoj sa Piksijevim "orlovima" je igrao još za Empoli, Čukarički i Benfiku.

BONUS VIDEO