HIT GODINE! Navijač JUGIĆEM stigao na EURO! Srbi dobili OGROMNU PODRŠKU bratskog NARODA! (VIDEO)


IZVOR: Dražen OSTOJIĆ - 16.06.2024 | 16:26


Veliki broj navijača došao je da podrži Piksijeve izabranike.

Foto: Republika.rs
HIT GODINE! Navijač JUGIĆEM stigao na EURO! Srbi dobili OGROMNU PODRŠKU bratskog NARODA! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se od 21 čas protiv selekcije Engleske, u okviru prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Veliku podršku imaće izabranici Dragana Stojkovića Piksija na Feltins areni, budući da je ogroman broj srpskih navijača došao u fan zonu i napravio spektakl u Gelzenkirhenu, gde će biti odigran večerašnji meč.

Kolika je ljubav prema otadžbini, najbolje potvrđuje i slučaj jednog srpskog navijača, koji je na Evropsko prvenstvo došao - jugom! Veliku pažnju zavredeo je ovaj momak kada se pojavio među pristalicama naše selekcije, zbog čega je i nagrađen ovacijama, pošto je izašao iz automobila.

Osim toga, treba reći da će srpskim reprezentativcima u večerašnjem okršaju vetar u leđa dati i Crnogorci, koji su se takođe našli u Gelzenkirhenu, pa su udruženim snagama gromoglasno zapevali sa Srbima:

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

- Ole, ole, ole, ole, naša pesma grmi i ne prestaje - pevali su crnogorski fanovi zajedno sa Srbima.

Podsetimo, Engleska je vicešampion Evrope, pošto je u potonjem finalu poražena od Italijana, ali je imala lošu uvertiru pred dolazak na EURO, zbog poraza u poslednjem kontrolnom meču od Islanda (0:1).

S druge strane, Srbija je u generalnoj proveri savladala Švedsku u Stokholmu na oproštaju Zlatana Ibrahimovića od aktivnog igranja fudbala.

U drugom meču Grupe C, od 18 časova, sastaju se Danska i Slovenija.

BONUS VIDEO