SVI SMO MI VEČERAS PIKSI... Selektor Srbije PONOVIO čuveni kadar posle FRUSTRIRAJUĆEG meča sa Engleskom (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 16.06.2024 | 23:33


Malo je falilo...

Foto: RTS/printscreen
SVI SMO MI VEČERAS PIKSI... Selektor Srbije PONOVIO čuveni kadar posle FRUSTRIRAJUĆEG meča sa Engleskom (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je počela takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. "Orlovi" su poraženi od selekcije Engleske rezultatom 0:1 (0:1) u prvoj rundi Grupe C, pa će šansu za prolaz tražiti u narednim mečevima protiv Slovenije i Danske.

Gol primljen u ranoj fazi, na isteku 13. minuta, od strane Džuda Belingema, koštao je Piksijeve izabranike povoljnijeg rezultata, ali su po prikazanom na Feltins areni u Gelzenkirhenu naši fudbaleri zaslužili remi u najmanju ruku.

Ostaje žal za šansama Mitrovića, Vlahovića i Tadića, međutim, iskusniji sastav Engleske uspešno je sačuvao kapital i na kraju upisao trijumf na premijeri.

Nije krio razočaranje selektor "orlova" Dragan Stojković zbog poraza, a dovoljno je bilo da vidimo kadar sa kraja meča u kome je Piksi prikazan na sličan način kao što je to bilo u Kataru protiv Švajcarske - totalno devastirajuće.

Foto: X/printscreen

Piksi frustriran protiv Engleza

Ova slika govori više od hiljadu reči...

- Isfrustriranost postoji kad izgubimo utakmicu. To nije bio plan, plan je bio da pobedimo. Nismo se uplašili osim u tih 15 minuta, kada smo svesno dali loptu Englezima. Bili smo dobri u defanzivnoj zoni, naterali smo Engleze da se brane i mislim da treba da budemo ponosni. Sve je to život, nema čega da se stidimo. Možemo dosta toga i pokazaćemo to - rekao je selektor Stojković odmah posle meča za TV Arena sport.

BONUS VIDEO: