UŽASNE VESTI ZA SRBIJU! "Orlovi" ostali bez VAŽNOG aduta! Kostić ZAVRŠIO učešće na EP!


IZVOR: Dražen Ostojić - 18.06.2024 | 12:40


Težak peh za selektora Stojkovića.

Foto: www.profimedia.rs
UŽASNE VESTI ZA SRBIJU! "Orlovi" ostali bez VAŽNOG aduta! Kostić ZAVRŠIO učešće na EP!

Filip Kostić završio je učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, posle povrede zadobijene na startu takmičenja u prvom kolu Grupe C protiv Engleske!

Ono čega smo se pribojavali, ipak se dogodilo! Prvotimac Juventusa je posle jutrošnjih odrađenih lekarskih pregleda dobio potvrdu da neće moći da pomogne ostalim saigračima u nastavku turnira, što je ogroman udarac za srpsku selekciju i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Naročito ako se zna koliko Kostić znači za igru "orlova", odnosno, da je protiv Engleza do izlaska sa terena bio među zapaženim pojedincima.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Podsetimo, krilni fudbaler je zadobio udarac u koleno posle duela sa bekom Liverpula i "Gordog Albiona" Trentom Aleksanderom Arnoldom, posle čega je završio na zemlji, da bi potom u suzama napustio poprište bitke na Feltins areni u Gelzenkirhenu.

Već tada se moglo naslutiti da povreda Kragujevčanina nije bezazlena, međutim, tinjala je nada da će se oporaviti i pomoći ekipi u odlučujućim duelima sa Slovenijom i Danskom. 

Nakon dodatnih pregleda koji su obavljeni u jutarnjim časovima, ustanovljeno je da se radi o povredi ligamenata kolena, što iziskuje višemesečnu pauzu. Još nije potvrđeno koliko će Kostić odsustvovati s terena, ali izvesno je ga u skorije vreme nećemo gledati na terenu.

Srbija, podsetimo, u četvrtak od 15 časova na Alijanc areni u Minhenu igra meč 2. kola EP u Nemačkoj, protiv Slovenije, koja je remizirala na startu sa Danskom rezultatom 1:1.

BONUS VIDEO