STEPI BLJUJE VATRU IZ NEMAČKE: Ovo baš BOLI - STRAŠNO SAM RAZOČARAN! Mora da padne PREISPITIVANJE! Nije štedeo Piksija, igrače...


IZVOR: V. Z. - 26.06.2024 | 00:11


Poznati trener govorio je za Republiku nakon eliminacije "orlova" sa EVRO 2024.

Foto: Starsport
STEPI BLJUJE VATRU IZ NEMAČKE: Ovo baš BOLI - STRAŠNO SAM RAZOČARAN! Mora da padne PREISPITIVANJE! Nije štedeo Piksija, igrače...

Poznati srpski trener i bivši fudbaler Dragoslav Stepanović nije razočarenje nakon eliminacije Srbije sa Evropskog prvenstva, pa nakon remija sa Danskom (0:0) u trećem kolu C grupe nije štedeo nikog.

Popularni Stepi, iako godinama nastanjen u Nemakoj, zemlji domaćinu kontinentalnog šampionata, nije uživo gledao nacionalni tim.

- Utisak je da, u principu, selektor nije pronašao ni igru ni tim. Prethodno je potpisao novi dvogodišnji ugovor i obezbedio sebe jer se dvaput kvalifikovao na velike turnire... Posle svega što sam video, nisam siguran da ovaj tim može da napravi bilo šta. Protiv Engleza ne šutneš na gol, protiv Danaca isto, ne pobediš Slovence, mora da padne preispitivanje! Da li tako može da se vodi reprezentacija? Naših igrača je sve manje u Ligi šampiona, Ligi Evrope, uopšte na nekom visokom nivou. Poslužio bih se ono poslovicom: Pravimo ražanj, a zec u šumi. Druga asocijacija mi je kao u onoj pesmu "Žal za životom". Falio nam je neko ko bi zapalio kremen, zapalio ekipu, da bi se pokazalo kakvi smo ljudi - kaže Stepanović za Republiku.

Foto: Starsport

Piksi

Kada je reč o rešenjima kaže sledeće:

- Treba nam novi početak! Dvaput smo se kvalifikovali i ispali na startu. Mora duboka analiza, ali svih koji su učestovali. Ja sam daleko od toga, od Srbije. Meni se niko iz Saveza nije javio, nisu imali interes da dođem na utakmicu, onda razmišljam, zašto bih ja uopšte išao da ih gledam uživo.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije tuguju

Nije krio razočarenje.

- Strašno sam razočaran. Očekivao sam više znajući kvalitet naših igrača. Nikako da pokažemo to što imamo u ekipi. To me strašno boli. Veliki neuspeh celog tima, trenera, pošto nikako da pokažu kako i šta treba da se radi na terenu - zaključio je Dragoslav Stepanović.

BONUS VIDEO