NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE! Stanojević NE RAČUNA na OVOG igrača! Evo gde nastavlja KARIJERU!


IZVOR: Republika/D.O. - 28.06.2024 | 19:27


Ostaće ipak na superligaškim terenima.

Foto: Starsport
NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE! Stanojević NE RAČUNA na OVOG igrača! Evo gde nastavlja KARIJERU!

Uprava kruševačkog Napretka završila je još jedan transfer u prelaznom roku, a za razliku od prethodnih, pod Bagdalu je stigao "bonus" igrač.

Naime, fudbaler Partizana Nikola Miličić poslat je na pozajmicu iz Humske u redove "čarapana". Mladi defanzivac se već priključio novom klubu, tačnije, samo je ostao u Sloveniji, gde će Napredak odraditi glavni deo priprema, pošto je već boravio tu sa "parnim valjkom", koji se vraća za Beograd.

Pod Bagdalom će provesti narednih godinu dana, međutim, crno-beli imaju mogućnost da ga vrate u svoje redove posle šest meseci.

Foto: FK Partizan

Nikola Miličić

Miličić nije prošle sezone uspeo da debituje za crno-bele, pošto je obnovio tokom zime povredu kolena, pa je morao da ide na operaciju, a posle toga nije uspeo da se nametne tadašnjem treneru Igoru Duljaju, a zatim i njegovom nasledniku Albertu Nađu.

Budući da je novi-stari šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević odlučio da se osloni na Svetozara Markovića, Nihada Mujakića, Bojana Kovačevića i Natana de Medinu, bilo je jasno da će bivši štoper Radničkog 1923 morati da potraži minute u nekom od superligaških ekipa.

Izbor je pao na Napredak, koji predvodi legendarni as Partizana, Goran Stevanović, pa će Kraljevčanin probati da se vrati na nivo forme koji ga je i preporučio čelnicima "parnog valjka".

Crno-beli su, podsetimo, angažovali kvartet pojačanja. U Humsku su stigli: Ibrahim Zubairu (Jedinstvo, Ub), štoper Nihad Mujakić (Ankaraguču), napadač Đorđe Jovanović koji se vratio u Partizan iz Bazela, kao i vezista Kervin Arijaga (Minesota).

BONUS VIDEO