OGLASIO SE REPREZENTATIVAC SRBIJE! Krah "orlova" OPISAO je samo u JEDNOJ reči! (FOTO)


IZVOR: Republika/D.O. - 28.06.2024 | 22:49


Srpska selekcija eliminisana je sa Evropskog prvenstva posle grupne faze takmičenja.

Foto: www.profimedia.rs
OGLASIO SE REPREZENTATIVAC SRBIJE! Krah "orlova" OPISAO je samo u JEDNOJ reči! (FOTO)

Posle 24 godine, fudbalska reprezentacija Srbije se plasirali na Evropsko prvenstvo, ali nastup "orlova" nije bio ni blizu očekivanog.

Sa svega dva osvojena boda i eliminacijom u grupnoj fazi, u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije, nisu ispunjena očekivanja navijača, a sve je izvesnija i ostavka koja će biti uručena selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Ostavke su podneli potpredsednik FSS Branislav Nedimović i generalni sekretar Jovan Šurbatović, a očito je da će promena biti još. Selektor je podbacio, kao i igrači, a jedan od uzdanica "orlova" Saša Lukić oglasio se po okončanju srpske avanture u Nemačkoj.

Vezista Fulama ostavio je poruku na društvenoj mreži "X", uz samo jednu reč:

- Srbija - napisao je Saša Lukić, posle kraha na šampionatu Evrope koje se održava u Nemačkoj.

 

 

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazila u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni, a u poslednjem trećem kolu, kada im je rival bila Danska odigrali bez golova (0:0), na stadionu minhenskog Bajerna, što ih je svrstalo na poslednju četvrtu poziciju i ostavilo bez plasmana u osminu finala.

BONUS VIDEO