OD PARIZA DO DORĆOLA... PIKSI JE MAG ZA NEKRETNINE! Poseduje još i kuće u MAJAMIJU I CRNOJ GORI - Evo kome je prodao VILU NA DEDINJU!


IZVOR: Republika - 29.06.2024 | 14:47


Luksuzno i prostrano...

Foto: ST/Dragan Kadić, Nemanja Pančić
OD PARIZA DO DORĆOLA... PIKSI JE MAG ZA NEKRETNINE! Poseduje još i kuće u MAJAMIJU I CRNOJ GORI - Evo kome je prodao VILU NA DEDINJU!

I dalje aktuelni selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, rekao je nedavno da od funkcije u FSS - ne živi, što je kristalno jasno na osnovu njegovih prethodnih angažmana u fudbalu. Bilo da je u pitanju predsednička fotelja, trenerski poslovi, igračka karijera, činjenica je da se sve nekako vrtelo oko fudbala.

I vrapci na grani znaju za Piksija i njegovo fudbalsko umeće. Međutim, malo je poznato da je Stojković, osim baratanja loptom, ozbiljan mag za nekretnine. Mnogo novca je, naime, ulagao u kupovinu skupocenih kuća, stanova i drugih objekata koje bi potom prodao za višestruko više novca. Ali je mnoge od njih umeo i da zadrži za sebe i svoju porodicu.

Osim porodične kuće u Nišu, gde živi njegova majka, poznato je da Piksi ima vilu u strogom centru Beograda. 

Foto: Nemanja Pančić

Piksijeva vila u Siminoj

Kuća ima 246 kvadratnih metara i tri sprata. Renoviranje je odrađeno tako da je svaki sprat kao poseban stan. Piksi se odlučio na tu varijantu kako bi njegove ćerke Anja i Andrea imale svoj prostor kad dođu u Beograd - saznali su domaći mediji jednom prilikom o vili na Dorćolu, u Siminoj ulici.

Foto: Nemanja Pančić

Ulaz u Piksijevu trospratnu kuću

Prethodno, nakon dve godine provedene u Kini, Stojković je preuzeo kormilo selekcije Srbije i negde baš u tom periodu rešio da proda vilu na Dedinju. Kupac je takođe iz sveta fudbalera, a u pitanju je bivši reprezentativac Duško Tošić.

Foto: Nemanja Pančić

Oaza na Dorćolu

Od nekretnina u Draganovom posedu nalaze se još neki atraktivni objekti. Navodno, on je vlasnik vile u Majamiju, odnosno lukszuznog stana u centru Pariza koji se trenutno izdaje. Takođe, Piksi poseduje plac na crnogorskom primorju, konkretno na Rosama, gde je navodno iskeširao oko dva miliona evra za zemlju.

BONUS VIDEO