STANKOVIĆEV POTPIS VREDAN JE 1.500.000 EVRA: Prvo pozajmica, ali ako zadovolji biće to ozbiljan posao


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 01.07.2024 | 15:18


Inter bi uvek mogao da ga dovede po posebnoj ceni.

Foto: FK Crvena zvezda
STANKOVIĆEV POTPIS VREDAN JE 1.500.000 EVRA: Prvo pozajmica, ali ako zadovolji biće to ozbiljan posao

Mladi fudbaler Aleksandar Stanković, sin legendarnog Dejana Stankovića, trenutno se nalazi pred izazovom koji bi mogao da obeleži njegovu dosadašnju karijeru. Naime, madi Stanković će otputovati u Lucern na pozajmicu, sa mogućnošću otkupa od strane kluba u iznosu od 1.500.000 evra. Interesantno je da će njegov matični klub, Inter, zadržati pravo otkupa po posebnoj ceni, što dodatno naglašava veru koju klub ima u ovog mladog talenta.

Aleksandar Stanković se istakao kao veoma talentovan vezista, braneći boje mladog tima Intera i učestvujući u omladinskoj Ligi šampiona. Njegovo iskustvo na međunarodnom nivou u ovoj prestižnoj takmičarskoj ligi predstavlja značajan deo njegovog fudbalskog razvoja. Očigledno je da klubovi poput Intera i Lucerna prepoznaju njegov potencijal i pružaju mu priliku da pokaže svoje umeće na višem nivou.

Odlazak na pozajmicu u Lucern predstavlja značajan korak u karijeri mladog fudbalera. Boravak u inostranstvu pružiće mu priliku da stekne nova iskustva, usavrši svoje veštine i pokaže svoj talenat u novom okruženju. S obzirom na činjenicu da je rođen 2005. godine, Aleksandar ima pred sobom vreme za dalji razvoj i napredak, a boravak u Švajcarskoj može biti ključan za njegovu budućnost u vrhunskom fudbalu.

Aleksandar Stanković se nalazi na prekretnici u svojoj karijeri, sa mogućnošću da se dokaže kao vrhunski fudbaler. Uticaj fudbalske porodice, talentovanost i iskustvo u omladinskoj Ligi šampiona čine ga izuzetno interesantnim igračem za budućnost. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem će pratiti njegovu karijeru i videti kako će se razvijati u Švajcarskoj.

BONUS VIDEO