MILOJEVIĆ PRECRTAO TROJICU! Za njih više NEMA MESTA na Marakani!


IZVOR: Republika/B.S. - 06.07.2024 | 19:05


Sreću će potražiti u drugim klubovima.

Foto: Starsport
MILOJEVIĆ PRECRTAO TROJICU! Za njih više NEMA MESTA na Marakani!

Šampion Srbije, Crvena zvezda, planira da reši pitanje trojice fudbalera pre kraja prelaznog roka!

Tako su se Uroš Kabić, Lazar Nikolić i Viktor Radojević našli među igračima za koje, kako saznaje "Mocart sport", nema više mesta u ekipi Vladana Milojevića u narednoj sezoni.

Uroš Kabić, mladi ofanzivni vezista, stigao je u Crvenu zvezdu prošlog leta iz Vojvodine. Međutim, nije uspeo da ostvari značajnu ulogu u ekipi, te je proveo šest meseci na pozajmici u Torinu, gde takođe nije uspeo da se nametne. Sa važećim ugovorom, vratio se u Crvenu zvezdu, ali je gotovo izvesno da će ili biti prodat ili ponovo poslat na pozajmicu do kraja prelaznog roka.

Foto: Starsport

Uroš Kabić

Desni bek Lazar Nikolić će takođe morati da potraži minutažu izvan Marakane, s obzirom na to da su Ognjen Mimović i Srđan Mijailović stekli prednost na toj poziciji. Spominje se mogućnost pozajmice u Vojvodinu, a interesovanje za njega postoji i među švajcarskim klubovima.

Foto: Starsport

Lazar Nikolić

Viktor Radojević, koji igra na poziciji levog beka, suočava se sa izazovom da se izbori za minutažu pored novajlije Jong Vu Seula, iskusnog Milana Rodića i defanzivca Ebenezera Anana. Sa Vladanom Milojevićem koji ne računa na Kingsa Kangvu i Jegora Pruceva, Radojevićeva budućnost u Crvenoj zvezdi je svedena na minimum.

Foto: FK Crvena zvezda

Viktor Radojević

Klubovi će imati priliku da iskažu interesovanje za ove fudbalere do kraja prelaznog roka, a za njih će biti tražena najbolja rešenja kako bi stekli neophodnu minutažu.

BONUS VIDEO