IZ RUSIJE SA LJUBAVLJU: Zenit je postao redovna Zvezdina mušterija - evo gde možete pratiti meč srpskog i ruskog velikana!


IZVOR: Vladimir Vorih - 08.07.2024 | 07:55


Mogu li puleni trenera Milojevića da zabeleže i treći vezani trijumf nad renomiranim klubom?

Foto: FK Crvena zvezda
IZ RUSIJE SA LJUBAVLJU: Zenit je postao redovna Zvezdina mušterija - evo gde možete pratiti meč srpskog i ruskog velikana!

Crvena zvezda nastavlja sa pripremama u Rusiji, gde će odmeriti snage sa ekipom Zenita u još jednoj utakmici koja može pokazati koji su dometi aktuelnog sastava crveno-belih. Nakon nedavne pobede nad Sočijem rezultatom 2:0, crveno-beli se spremaju da se suoče sa Zenitom ovog ponedeljka (8. jula) sa početkom od 18 časova.

Interesantno je da je upravo preko Zenita prošle godine Crvena zvezda osvojila trofej na istom turniru, pobedivši ih rezultatom 2:1. Takođe, isti rival je poražen i u martovskom duelu na Marakani rezultatom 1:0, tako da bi se možda moglo reći da je ruski velikan postao "redovna mušterija" srpskom šampionu, što samo može biti dodatni motiv ruskom velikanu.

Svi oni kojima su crveno-bele boje na srcu, ali i svi ostali ljubitelji fudbala i sporta u Srbiji, imaće priliku da navedeni meč prate i u direktnom prenosu na TV Arenasport Premium 1, a kamere će se uključiti u 18 časova.

Foto: FK Crvena zvezda

Lazar Jovanović je već na prvoj utakmici pokazao sav raskošni talenat

 

U prethodnoj utakmici protiv Sočija, Crvena zvezda je slavila golovima Šerifa Ndiajea i mladog debitanta Lazara Jovanovića. Ovaj trijumf dodatno je učvrstio timsku atmosferu i samopouzdanje pred nadolazeći duel sa Zenitom. Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati novi test dva tima, u nadi da će njihov omiljeni klub nastaviti sa uspesima i pozitivnim rezultatima.

Crvena zvezda je u procesu intenzivnih priprema pred novu sezonu, a utakmica sa Zenitom pružiće dragoceno iskustvo i uvid u trenutnu formu ekipe. S obzirom na istoriju međusobnih susreta i prethodne rezultate, očekuje se da će ova utakmica biti još jedan uzbudljiv i neizvestan fudbalski spektakl. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju novi izazov za svoj omiljeni tim.

Sve informacije sa priprema Fudbalskog kluba Crvena zvezda, možete dobiti na portalu Republika.rs.