OFK BEOGRAD NA POGON VEČITIH: ''Romantičari'' kradu igrača Partizanu!


IZVOR: Republika/S. J. - 08.07.2024 | 08:49


Novi superligaš se ozbiljno sprema za novu sezonu!

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije
OFK BEOGRAD NA POGON VEČITIH: ''Romantičari'' kradu igrača Partizanu!

Tim "romantičara" za novu sezonu sigurno će biti jedan od najzanimljivijih u Superligi Srbije, posebno nakon što je "otimao" fudbalere iz redova Crvene zvezde i Partizana. Povratnik u Superligu Srbije OFK Beograd uspeo je da privuče pažnju javnosti i medija svojim transferima.

Najnovije pojačanje OFK Beograda Vasilije Grbović predstavlja pravu bisernu transfernu priču. Sa samo 16 godina, ovaj talentovani fudbaler je već ostavio traga u mlađim kategorijama Partizana, osvojivši brojna priznanja, uključujući nagradu za najboljeg strelca Future cup u Amsterdamu. Dolazak Grbovića na Karaburmu potvrđuje ambicije OFK Beograda da se osloni na mlade talente i razvija ih u perspektivne igrače.

Foto: OFK Beograd

Vasilije Grbović

Transfer Vasilija Grbovića je samo jedan u nizu slučajeva gde su Crvena zvezda i Partizan "donirali" igrače OFK Beogradu. Filip Lazović, Uroš Kikić, Aleksandar Kahvić, Uroš Lazić, Aleksej Vukićević, braća Mituljikić, i nedavno pristigli Marko Gobeljić, samo su neka od imena koja su prešla iz večitih rivala u redove OFK Beograda. Ovaj prelazak igrača sa velikim potencijalom iz Zvezde i Partizana u redove OFK Beograda ukazuje na snažnu želju kluba da se afirmiše kroz razvoj mladih talenata.

Nenad Krstičić, doskorašnji igrač Zvezde, sada direktor Omladinske škole OFK Beograda, pokazao se kao ključna figura u dovođenju nekoliko pomenutih igrača iz večitih rivala. Njegova uloga u transfernom poslu dodatno naglašava konkurentnost i strategiju OFK Beograda u cilju formiranja snažnog tima za predstojeću sezonu.

BONUS VIDEO