EUFORIJA U LJUTICE BOGDANA: Ovaj detalj bi mogao da znači povratak Radonjića!


IZVOR: Republika/S. J. - 08.07.2024 | 15:16


Brznogi Nišlija van planova Torina.

Foto: Profimedia
EUFORIJA U LJUTICE BOGDANA: Ovaj detalj bi mogao da znači povratak Radonjića!

Budućnost Nemanje Radonjića, srpskog fudbalera, trenutno je obavijena velom neizvesnosti. Lokalni mediji u Torinu izveštavaju da se Radonjić nije pojavio na sastanku sa klupskim čelnicima niti je trenirao sa ekipom, što baca senku sumnje na njegovu dalju karijeru u Torinu.

Crvena zvezda je javno izrazila želju da vrati Nemanju Radonjića u svoje redove, ali se čini da je Radonjićeva budućnost trenutno na čekanju. Postoje spekulacije da bi Torino mogao da pusti Radonjića za obeštećenje od 1.500.000 evra, dok se istovremeno čeka i primamljiva ponuda iz inostranstva. Ovakav razvoj događaja stavlja budućnost ovog mladog fudbalera pod znak pitanja.

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić

Što se Crvene zvezde tiče, trenutno nemaju razloga za nestrpljenje, jer su dobro pokriveni na bočnim pozicijama, a intenzivno se radi na pregovorima oko angažovanja Viktora Đukanovića iz Hamarbija. Ovog leta, Crvena zvezda vodi drugačiju transfer politiku, fokusirajući se na dovođenje igrača koji su rešenja za goruće pozicije u timu.

Nemanja Radonjić bi bio "šlag na torti" za Crvenu zvezdu, podižući euforiju u javnosti i očekivanja Zvezdine publike u predstojećoj sezoni. Međutim, ostaje da se vidi da li će angažovani igrači biti dovoljno kvalitetni da odgovore na izazove u crveno-belom dresu, kako bi se govorilo o uspešnosti prelaznog roka. Radonjić je bio član Zvezde u sezoni 2017-18 i tada je zabeležio 47 nastupa i postigao 11 golova.

BONUS VIDEO