BRAĆA RUSI OPET POKAZALI VELIČINU! Kosovo-Srbija se orilo na stadionu Sankt Peterburga


IZVOR: Republika - 08.07.2024 | 19:47


Za svaku pohvalu.

Foto: www.profimedia.rs
BRAĆA RUSI OPET POKAZALI VELIČINU! Kosovo-Srbija se orilo na stadionu Sankt Peterburga

Fudbalski klub Crvena zvezda trenutno boravi u Rusiji gde sprovodi završne pripreme za nadolazeću sezonu. U okviru tih priprema, ekipa se susrela sa šestostrukim uzastopnim ruskim prvakom, ekipom Zenita, u jednom veoma zanimljivom meču.

Tokom ovog susreta, desilo se nešto vrlo neobično i emotivno na tribinama. Naime, više hiljada ruskih navijača je izvelo spontani povik "Kosovo!", na šta je nekoliko desetina zvezdaša sa susedne tribine odgovorilo sa "Srbija"! Ovaj emotivni i neočekivani dijalog se ponavljao nekoliko puta tokom meča, a na kraju je bio začinjen glasnim aplauzom celog stadiona.

 

 


Ovo neobično iskustvo pokazuje koliko sport može da bude emotivan i kako ponekad prelazi granice takmičenja i postaje simbol zajedništva i empatije među navijačima.

Uzbuđenje na stadionu nije bilo rezervisano samo za tribine. U prvom poluvremenu meča između Crvene zvezde i Zenita, ruski šampion je vodio sa 1:0, pružajući publici neizvesnu i uzbudljivu utakmicu.

 

 

Uz sve ovo, fudbalski navijači imaju priliku da uživaju u vatrometu kod Beogradskog pobednika, dok "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu.

Sve u svemu, sportski svet je prepun uzbuđenja, emocija i neobičnih događaja koji nas podsećaju da sport ima moć da poveže ljude širom sveta, bez obzira na njihove nacionalnosti i politička uverenja.

BONUS VIDEO