MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: Teško je dobiti slobodan dan - treba razraditi nove taktike


IZVOR: Republika - 08.07.2024 | 22:42


Pobednici se ne odmaraju.

Foto: FK Crvena zvezda
MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: Teško je dobiti slobodan dan - treba razraditi nove taktike

Fudbalski trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izneo je svoje utiske nakon osvajanja Kupa prijateljstva na pripremama u Rusiji. Crveno-beli su uspeli da ostvare preokret i pobede Zenit sa rezultatom 2:1 (0:1), nakon što su prethodno savladali Soči, osvojivši maksimalnih šest bodova i time odbranili trofej osvojen prošle godine. Milojević je istakao da je ovo bila izuzetno dobra provera za ekipu, s obzirom na fazu priprema u kojoj se nalaze. Posebno je pohvalio karakter svojih igrača i istakao značaj utakmica poput ove za razvoj mladih fudbalera. Takođe, naglasio je da je Zenit odlična ekipa te da je zadovoljan što su njegovi igrači pokazali izuzetan karakter i borbenost.

U drugoj tematskoj celini, ističemo da će reprezentaciju Srbije u basketu 3x3 na Olimpijskim igrama u Parizu predstavljati Strahinja Stojačić, Dejan Majstorović, Mihailo Vasić i Marko Branković. Ovo je značajan podatak koji ukazuje na sportske uspehe i ambicije naše zemlje u svetu sporta.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, otkrio je da li će igrači dobiti slobodan dan nakon osvojenog turnira. Istakao je da, iako je rezultat važan, fokus tokom ovih priprema nije bio samo na rezultatu već i na testiranju različitih opcija i taktika. Takođe, naglasio je da je teško kod njega dobiti slobodan dan, ali da će igračima biti omogućeno kratko odmor kako bi se pripremili za nastavak napornih treninga.

Uzimajući u obzir navedene informacije, možemo zaključiti da su pripreme Crvene zvezde u Rusiji bile uspešne, a da trener Vladan Milojević ima jasan plan za dalji rad sa ekipom. Osim toga, istaknut je i uspeh reprezentacije Srbije u basketu 3x3, što dodatno afirmiše sportske uspehe naše zemlje.

BONUS VIDEO