OVAKVO PODRHTAVANJE SE NA MARAKANI NIJE DOSAD OSETILO! TERZIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: Zvezda poslala osam miliona "tešku" ponudu za Urugvajca


IZVOR: Republika/ O.J. - 09.07.2024 | 18:41


A ni toliko nije dovoljno...

Foto: Profimedia
OVAKVO PODRHTAVANJE SE NA MARAKANI NIJE DOSAD OSETILO! TERZIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: Zvezda poslala osam miliona "tešku" ponudu za Urugvajca

Najavio je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, da bi ovog leta na Marakani mogla da se dogodi "eksplozija" kakva se do sada nije osetila. Uprava je odlučila da ovog leta formira tim za Ligu šampiona i spremna je da uloži novac u pojačanja. Terzić je najavio da je klub spreman da potroši veliki novac na pojačanja, a prvi izbor za to dolazi iz MLS, tačnije Orlando Sitija - Fakundo Tores.

Prema navodima iz SAD, Crvena zvezda je poslala ponudu od čak osam miliona dolara za krilo Fakunda Toresa, ali je ista navodno glatko odbijena. Prema informacijama američkog "Atletika", ova ponuda nije naišla na odobravanje, što znači da je transfer ovog talentovanog fudbalera prolongiran do daljnjeg, a videćemo šta je sledeći korak crveno-belih.

Faku Tores, rođen u Urugvaju 2000. godine, iza sebe ima 20 mečeva, uz šest postignutih golova i tri asistencije. Takođe, za reprezentaciju je odigrao 16 utakmica i postigao je jedan gol. Njegov potencijal i talent su privukli pažnju Crvene zvezde, ali trenutno je nerealno da postane novo pojačanje na Marakani.

 

Podsetimo, ovako je Terzić najavio dovođenje novog skupocenog pojačanja:

- To je postalo normalno, ali očekujemo da u ovom prelaznom roku plaćamo igrače i po 8.000.000 evra. I to doživljavam kao jednu veliku investiciju. Mi smo prošle godine samo Hvana i Endiajea platili skoro 10.000.000 evra. Sad imamo dvostruko veću cenu za njih.

BONUS VIDEO: