ŠOK! Zvezda reprezentacija Holandije razmišlja o povlačenju!


IZVOR: Republika/S. J. - 12.07.2024 | 19:48


Teško mu je pao poraz od Engleske.

Foto: Profimedia
ŠOK! Zvezda reprezentacija Holandije razmišlja o povlačenju!

Fudbalska reprezentacija Holandije doživela je nezgodan poraz u polufinalu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, gde su izgubili od Engleske rezultatom 2:1. Kapiten Virdžil Van Dajk izrazio je teško razočaranje nakon meča, ističući da će razmotriti svoju budućnost kako u reprezentaciji, tako i u klubu.

- Izgubljeno finale Lige šampiona je takođe bilo veoma teško. Ali ovo sad, posle takve sezone u kojoj je bilo svega i ovog turnira u kome se svašta dešavalo, za nas kao tim, ali i za mene, boli ono sa čime sam morao da se nosim. Uložio sam svu svoju energiju u pobedu, a onda to postane emotivno na kraju, jer je turnir završen - rekao je iskusni štoper i dodao:

Foto: Profimedia

Virdžil van Dajk

- Biće ovo leto za razmišljanje. Dobro ću razmisliti šta želim, na klupskom i reprezentativnom planu. Sada ću se prvo oporaviti. Bila je ovo veoma duga sezona, u koju sam uložio mnogo emotivne energije, što je u mom slučaju normalno. To ne menja činjenicu da je bilo veoma teško - istakao je Van Dajk.

Nakon poraza Holandije od Engleske u polufinalu Evropskog prvenstva, kapiten Virdžil Van Dajk izrazio je razočaranje i sumnje u budućnost, ističući da će pažljivo razmotriti svoje opcije kako bi doneo odluku o daljoj karijeri. Ovo leto će biti ključno za holandskog defanzivca koji je istakao da je sezona bila emotivno iscrpljujuća, te da će se prvo fokusirati na oporavak.

BONUS VIDEO