MESI SE SLOMIO: Argentina suzama (ne)veruje - evo zašto je svetski superstar plakao kao malo dete tokom finala Kopa Amerika!


IZVOR: Vladimir Vorih - 15.07.2024 | 06:20


Finalni duel ostao u senci povrede fudbalskog superstara.

Foto: Foxsoccer/printscreen
MESI SE SLOMIO: Argentina suzama (ne)veruje - evo zašto je svetski superstar plakao kao malo dete tokom finala Kopa Amerika!

Fudbalski svet je bio svedok emotivnog trenutka na nedeljnom finalu Kopa Amerika kada je Lionel Mesi, argentinska superzvezda, napustio teren zbog povrede.

U 64. minutu utakmice, Mesi je, pokušavajući da stigne loptu koju je kontrolisao nezgodno stao na nogu što je dovelo do povrede. Ostao je da leži na terenu i nakon što mu je ukazana pomoć od strane medicinskog tima, napustio je teren, a već izvesno vreme se polemiše da bi ovo bi mogla da bude i njegova poslednja utakmica na Kopa Amerika.

Nekoliko trenutaka kasnije, dok je sedeo na klupi, Mesi je viđen kako plače i pokriva lice rukama nakon što je zamenjen od strane Nikolása Gonzalesa. U trenutku kada je Mesi morao da napusti igru, na semaforu je stajalo 0:0, što je svakako bilo dodatno razočarenje za jednog od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta.

Ovo je bio dramatičan trenutak za argentinskog fudbalera i njegove navijače širom sveta. Mesi je bio ključni igrač u argentinskom timu tokom celog turnira, a njegova povreda je izazvala zabrinutost među navijačima i ljubiteljima fudbala.

Foto: Foxsoccer/printscreen

Mesi je zbog povrede morao da napusti igru polovinom drugog poluvremena

 

Povreda je dovela u pitanje Mesijevu budućnost na Kopa Amerika, ali i uopšte u fudbalu. Mesi je ikona fudbala i njegovo eventualno povlačenje iz reprezentativnog fudbala bilo bi veliki gubitak za sport.

Inače treba napomenuti da su argentinski fudbaleri uspeli da slave na stadionu u Majmiju minimalnim rezultatom 1:0, a odlučujući pogodak postigao je Lautaro Martinez u 112. minutu susreta.

Nakon meča, brojni navijači i fudbalski entuzijasti izrazili su svoju podršku Mesiju putem društvenih mreža, pokazujući koliko je uticajan i voljen fudbaler. Saigrači iz argentinskog tima takođe su pružili podršku svom kapitenu, ističući njegov značaj za ekipu i argentinski fudbal uopšte.

 

BONUS VIDEO: