DOBAR RAD SE UVEK ISPLATI: Žarko Lazetić osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri!


IZVOR: Republika/S. J. - 15.07.2024 | 21:54


Lazetić uspešno započeo mandat u Makabiju.

Foto: Starsport
DOBAR RAD SE UVEK ISPLATI: Žarko Lazetić osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri!

Srpski trener Žarko Lazetić ostvario je zapažen uspeh već na početku svoje karijere na klupi izraelskog velikana Makabi iz Tel Aviva. Naime, Lazetić je već u svom prvom zvaničnom meču na klupi Makabija uspeo da osvoji Superkup Izraela, pobedivši ekipu Makabi Petah Tikva rezultatom 2:0.

Makabi je u finalu Superkupa demonstrirao svoju dominaciju i zasluženo stigao do rutinske pobede. Ekipa je kontrolisala tok meča, a iskusni Eran Zahavi, uprkos svojih 37 godina, pokazao je da i dalje poseduje ogromnu klasu postigavši gol u 14. minutu nakon duplog pasa. Konačan rezultat postavio je rezervista Matan Hozez u 94. minutu, čime je Makabi overio pobedu i osvojio trofej.

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Ovaj trijumf predstavlja prvi trenerski trofej u karijeri Žarka Lazetića, čime je započeo svoju avanturu na klupi Makabija na najbolji mogući način. Njegova taktička mudrost i sposobnost vođenja tima već su došli do izražaja, a očekuje se da će Lazetić nastaviti da ostvaruje uspehe sa ekipom u narednom periodu.

Posebno zanimljiv detalj ovog meča predstavlja izvanredna partija iskusnog Eran Zahavija, koji je još jednom potvrdio svoj fudbalski kvalitet postigavši gol na ovom meču. Sa 37 godina, Zahavi i dalje igra na vrhunskom nivou i predstavlja ključnog igrača za ekipu Makabija iz Tel Aviva.

Nakon osvajanja Superkupa Izraela, očekuje se da će ekipa Makabija nastaviti sa dobrim rezultatima pod vođstvom Žarka Lazetića.

BONUS VIDEO