SRBIJA IZNENADILA ENGLESKU NA EP! Zvezdin biser pogodio za VAŽAN bod!


IZVOR: Republika/B.S. - 17.07.2024 | 16:20


Nadoknađen poraz sa starta takmičenja.

Foto: fss.rs
SRBIJA IZNENADILA ENGLESKU NA EP! Zvezdin biser pogodio za VAŽAN bod!

Na Evropskom prvenstvu fudbalerki za uzrast do 19 godina, reprezentativke Srbije su odigrale izuzetno uzbudljivu utakmicu protiv Engleskinja remiziravši rezultatom 1:1, uz postignuti gol u 68. minutu, zahvaljujući Nini Matejić.

Međutim, Engleskinje su uspele da izjednače preciznim udarcem iz penala u poslednjim minutama meča, a gol je postigla Mia Enderbi. Ovaj rezultat je doneo Srbiji prvi bod na turniru, nakon poraza od Francuske u prvom kolu.

Reprezentativke Srbije su započele takmičenje porazom od Francuske (1:2), ali su pokazale veliku borbu i odlučnost da se izbore za bolji rezultat. Meč protiv Engleske je bio prilika da pokažu svoj kvalitet i upornost, što su i učinile postigavši gol i dugo držeći vođstvo.

Sa osvojenim bodom, Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu u Grupi A, dok je Engleska na prvom mestu sa četiri boda. Francuska je na drugom mestu sa tri boda, ali će imati priliku da poprave svoj plasman u meču sa Litvanijom. Srbiju očekuje poslednji meč u grupnoj fazi protiv Litvanije, gde će imati priliku da se bore za plasman u polufinale takmičenja.

Iako je početak takmičenja doneo izazove, reprezentativke Srbije imaju priliku da se pokažu u završnoj fazi grupne faze. Plasman u polufinale je cilj, a svaki naredni meč će biti prilika da pokažu svoj talenat i sportski duh.

BONUS VIDEO