KAKVA TRANSFER BOMBA: Tošić stiže u Železničar?


IZVOR: Republika - 17.07.2024 | 23:27


Uprava Železničara nije štedela trud u sastavljanju tima za narednu sezonu.

Foto: Starsport
KAKVA TRANSFER BOMBA: Tošić stiže u Železničar?

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva privukao je pažnju javnosti najavom dolaska dva poznata fudbalera - Sekua Sanoga i Nemanje Milunovića. Ovo, međutim, nije kraj pojačanja, jer klub planira da angažuje i iskusne igrače poput Zorana Bambi Tošića. Očekuje se da će pregovori biti završeni u narednim danima, čime bi Železničar kompletirao tim sa mladim talentima i iskusnim fudbalerima.

Foto: Lična arhiva Nemanje Milunovića

Nemanja Milunović

 


Seku Sanogo i Nemanja Milunović, bivši igrači Crvene Zvezde, pridružiće se ekipi Železničara iz Pančeva. Ovaj potez predstavlja značajan korak napred za klub, budući da će ova dva iskusna fudbalera uneti značajno iskustvo i kvalitet u tim.

Foto: Profimedia

Seku Sanogo

 


Pored Sanoga i Milunovića, u planu je dolazak još jednog iskusnog fudbalera - Zorana Bambi Tošića, bivšeg fudbalera Partizana i reprezentativca Srbije. Mediji prenose da su pregovori u toku i da bi transfer trebalo da bude završen u narednim danima, čime bi Železničar dobio još jedno značajno pojačanje.

Foto: Starsport

Zoran Bambi Tošić

 


Uprava Železničara nije štedela trud u sastavljanju tima za narednu sezonu. Dolazak iskusnih igrača poput Sanoga, Milunovića i potencijalno Tošića, uz mlade talente, ukazuje na ambicije kluba da ostvari značajan uspeh u narednom takmičarskom periodu.

U drugoj vesti, nakon što je nedavno dao ostavku na mesto selektora engleske fudbalske reprezentacije, Garet Sautgejt je dobio novi posao. Ova vest izazvala je pažnju javnosti i pokrenula brojne spekulacije o daljoj karijeri ovog iskusnog fudbalskog stručnjaka.

BONUS VIDEO