ČIK URADITE TO NA IGRICI! Bivši igrač Zvezde postigao DUPLI HET-TRIK! Čak ŠEST golova smestio u mrežu rivala!


IZVOR: Republika/B.S. - 17.07.2024 | 23:53


Neverovatan poduhvat za momka koji se nije proslavio na Marakani.

Foto: www.profimedia.rs
ČIK URADITE TO NA IGRICI! Bivši igrač Zvezde postigao DUPLI HET-TRIK! Čak ŠEST golova smestio u mrežu rivala!

Retko viđamo egzotične rezultate poput onog koji je postignut na pripremama, ali takve prilike su odlična prilika za ekipe da uđu u formu.

Ipak, jedan igrač je posebno iskoristio ovu priliku - Nikola Krstović, nekadašnji napadač Crvene Zvezde i reprezentativac Crne Gore.

Leće je odigralo meč protiv austrijskog niželigaša Kematena i zabeležio ubedljivu pobedu od 12:0! Polovina ovih golova, tačnije šest, pripadaju Nikoli Krstoviću koji je pokazao da će u narednoj sezoni biti u još boljoj formi. Njegova efikasnost na terenu je bila impresivna, a postizanje pogodaka mu je išlo kao od šale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U.S. Lecce (@uslecce)

 

Podsetimo, Nikola Krstović je prošlog avgusta prešao u redove italijanskog kluba nakon uspešnog perioda u dresu slovačke Dunajske Strede, gde je postigao 37 golova uz osam asistencija na 66 mečeva.

Debitantska sezona u Seriji A donela mu je sedam postignutih golova uz dve asistencije, što ga je učinilo ključnim igračem u opstanku Lećea u najjačoj ligi na Apeninskom poluostrvu.

Bivši igrač Crvene zvezde je pokazao da je spreman da se izbori za još veće uspehe u narednoj sezoni, a njegov nedavni impresivan nastup na pripremama sigurno je bio samo uvertira za ono što tek dolazi.

Inače, pre dolaska u Italiju, Krstović je branio boje Zete, odakle je stigao u redove srpskog šampiona. Nakratko je bio pozajmljen Grafičaru, a potom se otisnuo u Slovačku i potpisao za Dunajsku Stredu.

BONUS VIDEO