AU, KAKVOG ŠPICA JE DOVELA ZVEZDA! BRAZILCU TREBALO SAMO 52 SEKUNDE DA OBORI VELIKI REKORD: Ako se po jutru dan poznaje...


IZVOR: Republika/ O.J. - 20.07.2024 | 22:06


Špicevi večeras dominirali na Marakani

Foto: Starsport
AU, KAKVOG ŠPICA JE DOVELA ZVEZDA! BRAZILCU TREBALO SAMO 52 SEKUNDE DA OBORI VELIKI REKORD: Ako se po jutru dan poznaje...

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Jedinstvo iz Uba na otvaranju nove sezone Superlige Srbije pred delijama rezultatom 4:0 (2:0).

Izvanredno veče za sve navijače koji su večeras odvojili vreme da isprate novi početak Milojevićevih pulena. Odmah na startu meča Zvezda je pokazala novajliji da će bodove u debitantskoj sezoni morati da traži protiv nekih slabijih rivala. Partija gotovo svih novajlija može radovati sve delije, a pored driblinga Ilića, vizije Dalsija i brzine Pume, uspeo je da se istakne i novi špic crveno-belih - Bruno Duarte.

Samo nekoliko treninga i 52 sekunde bile su mu dovoljne da iz prvog dodira sa loptom u dresu Crvene zvezde postigne gol i obori rekord koji je držao Filip Kasalica od 2012. godine!

Brazilac je ušao na teren u 68, a manje od minuta kasnije iz prvog dodira sa loptom u opremi novog kluba postigao je prvenac i oduševio delije. Time je srušio rekord za najbrži gol na debiju u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana. Odlično je ispratio šut Hvanga i pogodio iz odbitka.

Podsetimo, za Zvezdu su pogađali još Endiaje dva puta i Aleksandar Katai. Zvezdaše je posebno radovala završnica Senegalca koja izgleda mnogo bolje u odnosu na prethodnu sezonu, a kada se na to doda i Duarteov gol - izgleda da u napadu nema zime za Milojevića ove sezone.

Zvezda u sledećem kolu dočekuje Mladost, dok će Jedinstvo tražiti čudo protiv Partizana na Ubu.

BONUS VIDEO: