VATRENA ŠARLOT OBJAVILA MISTERIOZNU FOTKU NA INSTAGRAMU: Najava kraha braka sa engleskim reprezentativcem, ili nešto drugo? (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 22.07.2024 | 15:52


Fanovi izvode različite teorije o

Foto: Instagram.com/ charlottehtrippier
VATRENA ŠARLOT OBJAVILA MISTERIOZNU FOTKU NA INSTAGRAMU: Najava kraha braka sa engleskim reprezentativcem, ili nešto drugo? (FOTO GALERIJA)

Šarlot Tripijer, supruga fudbalera Kirana Tripijera, nedavno je postavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira ispred prelepog pejzaža Mikonosa dok uživa u čaši vina. Fotografija je privukla hiljade lajkova i stotine komentara u kojima su ljudi hvalili njen izgled i stil odevanja. Ova objava usledila je nakon što su procurile vesti o problemima u braku između nje i Kierana Trippiera, koji je nedavno igrao za Englesku na Evropskom prvenstvu.

Crvenokosa lepotica je nedavno postavila misteriozan status na društvenim mrežama koji je sugerisao da je njen brak sa Kiranom u opasnosti. Njen nedolazak u Nemačku kako bi pratila muža na Evropskom prvenstvu, kao i prodaja njihove kuće u vrednosti od 3,8 miliona funti, dodatno su podgrejali spekulacije o problemima u njihovom odnosu. Ranije prošle godine, Kiran Tripijer je izazvao kontroverzu podizanjem jedne devojke dok je slavio sa saigračima u karaoke baru, dok je Šarlot u to vreme bila na odmoru u Španiji. POGLEDAJ GALERIJU

 

Tripijer je prethodno odložio priključenje reprezentaciji Engleske zbog "ličnih obaveza", a selektor Geret Sautgejt mu je dao posebnu dozvolu da se pridruži kasnije nakon što su on i supruga Šarlot otputovali u Italiju na romantični odmor. Ova dešavanja su pratili brojni komentari javnosti i medija.

Kiran Tripijer je bio jedan od ključnih igrača u timu Engleske tokom Evropskog prvenstva, ali njegov tim nije uspeo da osvoji titulu.

Ostaje da se vidi da li navedene fotografije i definitivno najvljuju krah braka između Kirana i Šarlot.

Da podsetimo, Kiran Tripijer od 2022. godine nosi crno-beli dres Njukasla u koji je stigao iz madridskog Atletika u kojem je proveo dve i po sezone, a za reprezentaciju Engleske je do sada na 54 meča postigao jedan pogodak.

 

BONUS VIDEO: