BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE BLIZU POVRATKA NA ČIZMU: Iskusni fudbaler blizu novog angžmana! (FOTO)


IZVOR: Republika/S. J. - 27.07.2024 | 21:31


Srpski defanzivac blizu novog angažmana.

Foto: Starsport
BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE BLIZU POVRATKA NA ČIZMU: Iskusni fudbaler blizu novog angžmana! (FOTO)

Srpski defanzivac, Matija Nastasić, mogao bi da se vrati u Italiju nakon dve godine provedene u Španiji. Prethodne dve sezone proveo je u dresu Majorka, ali je nakon rastanka sa klubom postao slobodan igrač, te sada privlači pažnju Torina i Udinezea.

Nastasić je proveo dve sezone na Balearskim ostrvima, potpisavši ugovor sa Majorkom koji je prvo bio jednogodišnji, a zatim produžen na još jednu sezonu. Međutim, ovog leta došlo je do rastanka između Nastasića i kluba, otvarajući mogućnost za novi izazov u karijeri srpskog fudbalera.

Foto: Profimedia

Matija Nastasić

Torino je izrazio veliko interesovanje za Nastasića, s obzirom na potrebu za pojačanjem u odbrani. Sa druge strane, Udineze se takođe raspituje za Nastasića kao deo svojih predostrožnosti, s obzirom na interesovanje za druge igrače.

Ukoliko se Nastasić odluči za neki od ponuđenih klubova, to će mu predstavljati treći angažman u Italiji. Prethodno je nosio dres Fiorentine u sezoni 2011/12, kao i u sezoni 2021/22. 

Kroz svoju karijeru, Nastasić je nastupao za klubove poput Partizana, Teleoptika, Mančester Sitija i Šalkea, te bi povratak u Italiju predstavljao značajan korak u njegovoj karijeri. S obzirom na interesovanje klubova poput Torina i Udinezea, sigurno je da će odluka biti teška, ali sa nestrpljenjem se očekuje razvoj situacije.

BONUS VIDEO