''ZVEZDA JE UVEK KOKETIRALA SA SLOVENAČKIM IGRAČIMA'': Bivši trener crveno-belih za Republiku prokomentarisao dolazak Elšnika na Marakanu!


IZVOR: SAVA JOJIĆ - 29.07.2024 | 18:40


''Zvezda je dobila jednog vrsnog igrača i velikog profesionalca'' - jasan je nekadašnji trener šampiona Srbije.

Foto: FK Crvena zvezda
''ZVEZDA JE UVEK KOKETIRALA SA SLOVENAČKIM IGRAČIMA'': Bivši trener crveno-belih za Republiku prokomentarisao dolazak Elšnika na Marakanu!

Crvena zvezda je danas ozvaničila transfer sa slovenačkim fudbalerom, Timom Maksom Elšnikom. Ovaj sjajni igrač je skrenuo pažnju na sebe tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a šampion Srbije nije gubio vreme već je odmah krenuo u akciju kako bi ga doveo na Marakanu. 

Foto: FK Crvena zvezda

Svetozar Mijailović, Elšnik i Mitar Mrkela

Elšnik je u Ljutice Bogdana stigao iz Olimpije Ljubljane, a prošle godine je proglašen za najboljeg fudbalera slovenačkog prvenstva. Nekadašnji trener crveno-belih Slaviša Stoajnović je za Republiku istakao da je Zvezda dobila sjajnog igrača koji ima odlične ofanzivne i defanzivne karakteristike.

- Zvezda je dobila jednog vrsnog igrača, velikog profesionalca i standardnog reprezentativca Slovenije. Pokazao je veliki potencijal na Evropskom prvenstvu, gde smo svi mogli da vidimo o kakvom igraču je reč. Ima odličnih ofanzivnih i defanzivnih karakteristika. Ovaj transfer je dobar za obe strane, nadamo se da će ići u dobrom pravcu, kao što i ostali Slovenački igrači ostavili odličan pečat u Zvezdi - naveo je Stojanović.

Foto: www.profimedia.rs

Slaviša Stojanović

Iskusni strateg je istakao da je Zvezda uvek koketirala sa slovencima.

- Postoji posebna veza između Crvene zvezde i slovenačkih fudbalera. Tu su bili i Nejc Pećnik, Marko Elzner, Dejan Kehlar i Mile Aćimović. Ima dosta veze tu, Zvezda je uvek koketirala sa slovenačkim igračima i što je najvžanije skoro pa nikada nisu promašili - poručio je Slaviša Stojanović.

BONUS VIDEO