OFK BEOGRAD SE NE ŠALI! Nova pobeda za tim sa Karaburme, ''Romantičari'' su ovo čekali 5.427 dana!


IZVOR: Republika/S. J. - 29.07.2024 | 22:35


Odlično izdanje novog Superligaša.

Foto: Starsport
OFK BEOGRAD SE NE ŠALI! Nova pobeda za tim sa Karaburme, ''Romantičari'' su ovo čekali 5.427 dana!

OFK Beograd je ostvario sjajan povratak u elitu pobedom nad Tekstilcem rezultatom 1:0 u okviru drugog kola Superlige Srbije čime je nastavio odličan niz rezultata od početka sezone. Tim sa Karaburme se sada nalazi na deobi prvog mesta sa Partizanom, a na to su ''Romantičari'' čekali čak 5.427 dana.

Poslednji put kada su Romantičari izborili evropsku vizu bila je sezona 2009/2010. kada su imali priliku da ugoste turski Galatasaraj. Tadašnja generacija ostavila je dubok trag u istoriji kluba, a OFK Beograd je poslednji put nizom pobeda otvorio sezonu upravo u avgustu 2009. godine. POGLEDAJ GALERIJU

Ključni trenutak meča dogodio se već u petom minutu kada je Marko Gobeljić centrirao loptu ka Aleksu Cvetkoviću, koji je uspeo da je pošalje u gol, donoseći tako veliku radost svojoj ekipi. Zanimljivo je istaći da je OFK Beograd uspeo da iskoristi svoj jedini šut u okvir gola i time dođe do zaslužene pobede, osvajajući šesti bod na tabeli. Sa druge strane, Tekstilac, nakon dva kola u Superligi, još uvek nema osvojenih bodova, što predstavlja izazov za ovaj tim u nastavku takmičenja.

Sledeći izazov za OFK Beograd biće susret sa Crvenom zvezdom, dok će Tekstilac pokušati da se oporavi od poraza i da ostvari bolje rezultate u narednim mečevima.Tim sa Karaburme ima priliku da nastavi da piše nove stranice istorije i da ponovo ostvari uspeh koji je dugo čekao.

Nakon debija u Superligi, Tekstilac se, nažalost, i dalje nalazi bez osvojenih bodova. Ovo je izazovna situacija za tim, ali istovremeno prilika za učenje i napredak. Sigurno je da će Tekstilac dati sve od sebe da popravi rezultate u narednim mečevima i pokaže svoj kvalitet u elitnom rangu srpskog fudbala.

BONUS VIDEO