TRAGEDIJA: Preminuo sin brazilske fudbalske legende!


IZVOR: Vladimir Vorih - 08.08.2024 | 16:09


Užasna vest stiže iz Brazila.

Foto: Printscreen
TRAGEDIJA: Preminuo sin brazilske fudbalske legende!

Tragična vest stiže iz Brazila gde je nekadašnji fudbaler Milana, Seržinjo, doživeo porodičnu tragediju gubitkom svog sina dvadesetogodišnjeg Dijega

Seržinjo, koji danas ima 53 godine, ostavio je dubok trag u fudbalskom svetu tokom svoje karijere, posebno tokom devet sezona provedenih u Milanu. Tokom tog perioda, osvojio je dva puta Ligu šampiona, Seriju A, Kup i Superkup Italije, UEFA Superkup, kao i titulu klupskog prvaka sveta sa Rosonerima. Njegova izuzetna igra i doprinos timu su ga doveli do uvrštavanja u Kuću slavnih ovog prestižnog italijanskog kluba.

Nakon vesti o tragediji koja je zadesila Seržinja i njegovu porodicu, stigla je podrška iz različitih delova sveta. FK Milan je putem društvenih mreža izrazio saučešće porodici Seržinja i poslao poruku podrške u ovim teškim trenucima. Ova tragična vest uzdrmala je fudbalsku javnost i podstakla mnoge da izraze svoje saučešće i pruže podršku porodici bivšeg fudbalera.

 

 

Ova vest je potresla i sve u Fudbalskom klubu Milan koji je putem zvaničnog klupkog naloga na društvenoj mreži "X" izjavio najdublje saučešće svom nekadašnjem fudbaleru:

- Saosećamo se sa Seržinjom i njegovom porodicom zbog tragične i prerane smrti njihovog sina Dijega. Uvek u našim srcima.

Iako je vest o gubitku Dijega potresla mnoge, detalji o ovoj tragičnoj situaciji još uvek nisu poznati javnosti. Porodica je zatražila privatnost u ovim teškim trenucima, te se očekuje da će više informacija biti dostupno kako se situacija bude razvijala.

Ovo je nesumnjivo težak period za Seržinja i njegovu porodicu, a fudbalski svet se nadaje da će im pružiti podršku i razumevanje dok prolaze kroz ovu neizmernu tugu.

 

BONUS VIDEO: