ZVEZDINE NOVAJLIJE SRUŠILE PAZARCE: Seolov i Pumin PRVENAC, Duarte i Elšnik opet pogodili!


IZVOR: Republika/ O.J. - 10.08.2024 | 21:57


Crvene zvezda je u 4. kolu Superlige Srbije savladala Novi Pazar na domaćem terenu rezultatom 2:1.

Foto: Starsport
ZVEZDINE NOVAJLIJE SRUŠILE PAZARCE: Seolov i Pumin PRVENAC, Duarte i Elšnik opet pogodili!

FK CRVENA ZVEZDA - FK NOVI PAZAR 4:1

'9 Seol, '60 Duarte, '80 Elšnik, '86 Puma; '51 Opara

Crvena zvezda je ostvarila ubedljivu pobedu nad Novim Pazarom rezultatom 4:1. U 9. minutu, crveno-beli su poveli golom Seola, koji je postigao svoj prvenac sa velike udaljenosti. Novi Pazar je izjednačio na početku drugog poluvremena preko Opare, ali je  Zvezda ubrzo ponovo preuzela vođstvo zahvaljujući pogotku Duartea u 60. minutu. Elšnik je 10 minuta pre kraja sjajnim udarcem sa 25 metara povisio na 3:1, a konačan rezultat postavio je Rodrigez u 86. minutu, nakon centaršuta Olajinke.

Ovom pobedom Zvezda se vratila na vrh prvenstva, ali se čeka da Partizan odmeri snage sa IMT. Naredni meč Milojevićeva ekipa igra protiv Čukaričkog.

 

Foto: Starsport

Milojević, Spajić i Seol

TOK MEČA

KRAJ MEČA

86. minut - 4:1 za Crvenu zvezdu. Pogodak još jednog novajlije crveno - belih. Rodrigez je iskoristio centaršut Olajinke.

80. minut - Gooool! 3:1 za Zvezdu. Bomba sa 25 metara - strelac je Elšnik, golman Pajović nije mogao ništa da učini.

60. minut - 2:1 za Zvezdu - Gol je postigao Duarte.

51. minut - GOL! 1:1 Novi Pazar izjednačio rezultat - Opara je postigao pogodak.

Početak drugog poluvremena

Kraj prvog poluvremena

44. minut - Ljaljić je imao dobar pokašaj za pogodak, međutim nije imao sreće.

28. minut - Prucev se našao u velikoj šansi, ali je Pajović loptu krajnjim naporima odbio u korner. 

18. minut - Žuti karton za Bačkulju.

9. minut - GOL! 1:0 za Zvezdu - Seol je strelac! Korejac je postigao prvenac u crveno - belom dresu savladavši Pajovića sa velike udaljenosti.

 

 

MEČ JE POČEO

SASTAVI:

Crvena zvezda: M. Ilić - Stojić, Spajić, Leković, Seol - Hvan, Elšnik - Prucev, Ivanić, Milson - Duarte.

Novi Pazar: Pajović - Bojat, Miletić, Mršić, Islamović, Adešina, Bačkulja, Opara, Ljajić, Bjeličić, Antvi.

UVOD

Fudbaleri Crvene zvezde neplanirano zaostaju na tabeli već posle tri kola Superlige Srbije. Zato u prvi sledeći meč protiv Novog Pazara, kao i svaki naredni, ulaze maksimalno skoncentrisano. Večeras od 20 časova će ugostiti tim sa južnijeg dela zemlje, a Vladan Milojević, kao i uvek, poziva na oprez od nezgodnog rivala.

 

 

U ovom trenutku zaostajemo dva boda u prvenstvu, fokusirani smo samo na narednu utakmicu, na meč protiv Novog Pazara. Gledamo utakmicu po utakmicu, biće vremena da razmišljamo o meču plej-ofa Lige šampiona. Novi Pazar je promenio dosta igrača, sa druge strane došao im je i novi trener, gospodin Trajković koji je ambiciozan. Lično ga poznajem i znam da je 24 sata u fudbalu. Novi Pazar je pokazao zavidan nivo igre u ovom delu prvenstva - rekao je Milojević na konferenciji za medije, pa otkrio od koga dolazi najveća opasnost:

Međutim, sigurno da je Adem Ljajić igrač od kog preti najveća opasnost i koji po kvalitetu možda i prevazilazi Superligu. Sa druge strane, nikada u fudbalu igra ne zavisi samo od jednog igrača, dobro su ukomponovana ekipa, imaju dosta brzih i mladih igrača. Za sada su pokazali jedno dobro lice u ovom delu prvenstva. Obraćamo pažnju na sve detalje, pa tako i na Ljajića. Nikada jednu ekipu ne čini samo jedan igrač. On im daje "šmek" u igri, ali oni imaju dosta fudbalera, moramo povesti računa.

Pazarci su trenutno šesti na tabeli, a crveno-belima je bitno da pobeđuju kako bi se što bolje spremili za duel plej-ofa za Ligu šampiona protiv boljeg iz dvomeča Jagelonija-Bodo.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO